Vannak kismamák szüléskor,akik jól türik a fájdalmat,és jóslófájások,rendes fájások és tólófájások nem fájnak keik,meg ezek a fájások külsőleg nem látszik meg rajtuk?
Nekem sem fájtak a tolófájások, csak éreztem,hogy nyomni kell. 14 órát vajúdtam sziszegve, sétálva,beszélgetve, mosolyogva,de arra még azt mondta a személyzet, hogy ezek csak jóslófájások.
Amikor a doki megvizsgált, szólt, hogy innen már sehova. Na az utolsó 1 óra az fájt, de elröppent,mert pörögtek az események. (fájdalomcsillapítás nélkül szültem)
En 1 honapja szultem,ejjel kezdodtek a fajasok delutan 6-7-ig elviselhetoek voltak,addig jo kedvem is volt mosolyogtam is csodalkoztak is hogy milyen jo kedvem van pedig mar nagyon nagy fajasaim voltak,ejfel korul szuletett a baba,a vajudas brutalis volt a vege fele mar azt mondtam a szulesznonek hogy feladom,es hogy nem birom ezt ki,azt mondta hogy na akkor lassan meg lesz a baba ha mar ezt mondom,ez mar jo jel,meg is szuletett ezutan.
Nekem joslofajasaim nem voltak 1x se,a tolofajasok nem fajtak,inkabb megkonnyebbules volt a sok vajudas utan hogy jott egy tolofajas nyomtam es utan kis szunet akkor semmi fajdalom nem volt,amikor meg ki jott a pici minden fajdalmam elmult,leirhatatlan erzes volt😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!