Második gyermekemmel vagyok a 40. hétben. Napok óta szabálytalanul görcsölgetek. Előző terhességemnél egy borzasztó fájdalmas vizsgálat után távozott a nyákdugó, utána még egy hétig véreztem.
Ma ilyen sárgás takonyszerű cuccot (elnézést a megfogalmazásért) vettem észre a tisztasági betéten. Fertőzéses nincs tudtommal, nem viszked, nem kellemetlen szagú. Lehet ilyen is? Már mindent jelnek veszek, mivel ha 4 napon belül nem indul meg a szülés, be kell feküdnöm, amitől nagyon félek.
Lehet.Elkezdtél tágulni. Viszont arra figyelj nagyon oda, hogy ha már egyszer hüvelyivel szültél, a következő az sokkal gyorsabb lesz. Nehogy otthon szülj:D
2020. júl. 30. 14:20
2/9 anonim válasza:
Nekem rózsaszínes volt, a barátnőmnek szürkés. Ez változó, valami hormon befolyásolja.
2020. júl. 30. 14:29
3/9 anonim válasza:
Lehet a nyákdugó ilyen is. :)
"Nehogy otthon szülj" - mert aztán azzal mi a baj? :D
2020. júl. 30. 14:32
4/9 anonim válasza:
Mert otthon talán nincs orvos aki baj esetén beavatkozik.
2020. júl. 30. 14:35
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Előző szülésem sürgősségi császár volt, szóval nem szeretnék itthon szülni, de szerencsére kB 200m a kórház. :D
Köszönöm a válaszokat.
2020. júl. 30. 14:38
6/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen sárgás volt!
Utána nem soká a magzatvíz is elfolyt.
Könnyű szülést kívánok!
2020. júl. 30. 14:43
7/9 anonim válasza:
Másodiknál nekem egy teljes hétvégén (3 napos volt) távozgatott. Olyasmi állagú volt mint a félkeményre főtt vanília puding. Akkor tudtam meg hogy az volt mikor a doki kedden megvizsgált és mondta. Se nem véres se nem más színű nem volt.
2020. júl. 30. 15:10
8/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen sárgás-barnás volt, pici rózsaszín vérpöttyökkel. 6 nappal a távozása után szültem.
2020. júl. 30. 16:33
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek. Remélem az volt, már nagyon várom, hogy induljon a buli... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!