Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek elfolyt a magzatvize,...

Akinek elfolyt a magzatvize, annak előtte mindenképp elment a nyákdugója is? És akinek szivárgott a víz, vagy ez nem függ össze?

Figyelt kérdés

Félek hogy honnan fogom megismerni, ha szivárog a magzatvizem, és próbálok összefüggéseket keresni, hogy ha mondjuk nem megy el a nyákdugó, akkor nem folyik addig a víz sem? Vagy hogy van ez, segítsetek :D

Kérlek írjátok le, hogy nektek hogy volt, akkor is ha elfolyt, és ha csak szivárgott akkor is!

Csak olyan választ nem kérek, hogy "nekem nem folyt el"

:D

Köszönöm

26 hkm

2013. ápr. 30. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:

A nyákdugó elmehet szülés előtt napokkal,de egyszerre a magzatvízzel is. Én 40 hetet betöltöttem amikor a doki vizsgált és még teljesen zárt voltam,másnap elöntött a magzatvíz,és az elején volt nyálkás,tehát az volt a nyákdugó. Ne aggódj észre fogod venni,amikor elmegy a magzatvíz.Egy pukkanást érzel odabent,és pisiléshez hasonló érzésed lesz,de nem tudod megállítani.A szivárgást sem kevered össze folyással mert beteszel egy betétet és hamar átázik.

3 gyerekes anyuka.

2013. ápr. 30. 10:27
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Nekem előbb elfolyt a magzatvíz (37. héten) aztán távozott a nyákdugó is rá 2 órára, másnap megszületett a Kisfiam :)!
2013. ápr. 30. 10:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy állandóan bő vizes folyásom van, de közben meg van valami fertőzésem is, amit kezelünk, de annyira bő, hogy simán átáztat bármilyen tisztaságit :D Veszek a héten lakmuszpapírt, hogy lássam mégis, hogy mi lehet az... biztosan csak folyás, és nem szivárog a magzatvíz..
2013. ápr. 30. 10:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha nem vagy biztos ebben, akkor inkább nézzen rá egy orvos, hogy mi lehet ez a folyás.

Nekem megindult a magzatvíz, tehát egy nagyobb adag kijött, aztán szivárgott. Én nem tudom, hogy elment-e a nyákdugóm is, nem láttam, nem is foglalkoztam vele, bent sem mondtak erre semmit. Szerintem már a kórházban a fájásoknál mehetett el. Úgyhogy ez annyira változó lehet.

26 hetesen szerintem inkább a fertőzés miatt van folyásod, de én megmutatnám a dokinak, hogy ne izguljak ezen. Itt úgysem leszel okosabb.

2013. ápr. 30. 11:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Már látott doki, azt mondta, hogy valamilyen fertőzés, ezért kaptam rá kúpot, csak szeretnék biztos lenni magamban :)
2013. ápr. 30. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!