Nektek milyen volt a magzatvíz elfolyás? Egyszerre, vagy szivárgott? Hogy vetted észre? Egyből tudtad hogy az az? Mit csináltál éppen akkor? Megijedtél? Egyből indultatok a kórházba?
nekem szivárgott
először azt hittem ,hogy csak bővebb folyás, a következő adag kb. 30 perccel később jött, ott már tudtam ,hogy ez a magzatvíz
fájás sehol, alvásból ébresztett éjszaka
felhívtam a szülésznőt, azt mondta, hogy nyugodtan zuhanyozzak le, aztán lassan indulhatunk be
megijedtem, szerintem mindenki megijed, amikor az első szülése megindul, de vártam is már, túlhordásban voltunk
Kiírt napon álltam a kandallónk mellett, pont tömtem aprófával.
Egyszer csak reccs, a baba fent kirúgta a burkot.
Rögtön kattant az agyam, hogy kirúgta, ebből víz lesz, rohantam a fürdőbe, a csempére. 3-5 lépés... Mire odaértem, már éreztem pár cseppet, véres víz volt, rögtön betét, ruha, apának mondtam, indulunk. Törölköző az autóba, de pici lökések jöttek csak, nem árasztott el a víz, végig éreztem, hogy szivárog, mint vérzésnél szokott. Kórház előtt kiszállok, becsukom az autó ajtaját, erre durr, szabályosan egy niagara robbant ki belőlem, úgy, hogy a betét nem ért semmit, a nadrágom, a cipőm, zoknim mind tiszta víz lett, és alattam egy bazi tócsa, ledermedtem. Férjem meg azt hitte, fájok, rohant oda hozzám parkolás után, majd röhögtünk egyet kínunkban, és felkínlódtunk vízben tocsogva a 2. emeletre. Sajna ezt a kis malőrt látta egy kijövő tinifiú az apjával, remélem, nem okoztam neki maradandó szexuális blokkot a látvánnyal :P
Most várjuk a másodikat, az utolsó hetekben majd elmászkálni sem merek sehová, nemhogy elkap valahol a "placcs..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!