Kismamák akik ezt nem tudják? én nem tudtam és majdnem pórul jártam. Magzatvíz elfolyás?
Na szóval gondolom sokan tudtok róla, de aki mégsem leírom, ha elfolyik a magzatvuzetek, lehetőleg azonnal kórház és ne járkáljatok után.És ezt én nem tudtam,szóval még hazaért a férjem pakoásztam össze stb,ésa doki mondta hogy nem volt lenne teljesen a pici feje, akár előrecsúszhatott volna a magzatzsinór, és...
Na szóvalaki tudta bocsi hogy írtam, de aki nem az fogadja meg:)
Ha elfolyik a magzatvíz az a lényeg, hogy minél hamarabb függőlegesbe kerülj, szóval ne járkálj meg ilyesmi sokáig. Autóba is hátra kell dönteni az ülést a kórházba vezető úton, épp az általad írt okok miatt. Kórházban orvosok közt már persze lehet sétálgatni, de addig nem nagyon kell.
Ezt azért illene minden orvosnak elmondani a páciensének.
Kedves Kérdező
Pedig majdnem minden babás könyvben benne van, ha elfolyik a magzatvíz, irány a kórház.
Nem akkor kezdünk el pakolni, borotválkozni, sminkelni stb....
Irány a kórház, vagy hívjuk a mentőket!
Nekem fájás nélkül folyt el a magzatvizem itthon. 16 perc múlva a mentőben már meg is szültem.
Tehát ezzel nagyon nem szabad szórakozni.
Örülök hogy ez nektek egyértelmű, sajnos nekem nem volt az!
Remélem mindenkinek az, de ha mégsem akkor mostmáraz lesz:)
Nekem is otthon folyt el a magzatvizem, a 38. héten, de mi pont indultunk volna egy ctg-re, mert furcsán fájt egész nap a derekam, gondoltam menjünk be, biztos, ami biztos alapon.
Minden motyó a kocsiban, tényleg csak én hiányoztam, amikor jött az özönvíz...
Nem nagyon értem azokat a kismamákat, akik utolsó pillanatra hagyják az összecsomagolást, meg a jaj, még ezt megcsinálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!