Nektek volt valami előjele hogy szülni fogtok? Persze nem úgy értem hogy magzatvíz elfolyás stb. hanem például fejfájás, hányinger? 39hkm
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 11:04
1/10 anonim válasza:
2x szültem, előjele egyiknél sem volt.
a 2.nál több nap jósló fájásaim voltak, akkor lett biztos, hogy ezek már szülő fájások, amikor hányingerem lett és remegtem.
2/10 anonim válasza:
3x szültem.
Egyszer sem volt semmi különleges.
Csak egyre több jósló már hosszú hetekkel a vége előtt.
Minél többedik baba, annál hosszabban, és sose tudtam, hogy mikor indul be tényleg.
Aztán amikor beindult, akkor az mégis egyértelmű volt mindig...
Szép szülést Neked!
3/10 anonim válasza:
Ja, és azt nem írtam, hogy persze én is figyeltem mindent görcsösen, étvágytalanság, vagy falási roham, vagy "nyugodt a baba", de minden csak vaklárma volt. :o)
Ettem ittam rendesen, és a széklet sem volt különleges, amikor szülni mentem...
5/10 anonim válasza:
Egész nap ment a hasam, és nem igazán tudtam enni.
6/10 anonim válasza:
Nekem reggel óta fájt a derekam. Aztán este 8-kor elkezdődött.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat!csak azért kérdeztem mert tegnap egész nap hányingerem volt meg fájt a fejem meg a derekam!de sajnos semmi idáig!
2012. jún. 15. 12:37
8/10 anonim válasza:
Derékfájdalom délelőtt óta, este kezdődött a vajúdás. Aznap nst-n is voltam, de abból még nem lehetett egyértelműen tudni. Jóslók voltak, de az nem garancia
9/10 anonim válasza:
Igen. A gyerek megkérdezte, hogy most kijöhet, vagy még várjon.
10/10 Ildiko15 válasza:
Nekem a hasam keményedett meg, és sem az ülés, sem a fekvés nem ment. Nem voltak fájásaim, csak már közvetlen a szülés elött. Ildikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!