Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magzatvíz vizsgálat az milyen?

Magzatvíz vizsgálat az milyen?

Figyelt kérdés
Akartak csinálni,de nem tudtak mert még zárt a méhszák. Lehet ez miatt gond? Vagy tudják máshogy is nézni? Ma töltöttem uh szerint a 40 hetet,mensi szerint 41+3 hetes vagyok.
2012. máj. 19. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a szülésznőm, hogy az UH és a flowmetria még jobban is mutatja, ha gond van, mint a vízvizsgálat.
2012. máj. 19. 21:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Flowmetria az mi?
2012. máj. 19. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
A flowmetria az áramlásvizsgálat, nekem csináltak vagy tizet. De csináltak magzatvízvizsgálatot is, az olyan, hogy ha már nyitva vagy, akkor egy kis csővel megnézik, hogy tiszta-e a magzatvíz.
2012. máj. 19. 23:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Fájdalmas... Szerintem az Uh, flow nem mutatja jobban, nekem pl nem mutatta, hogy zavaros volt a víz. Hogy hogy még nem indították meg a szülést? A mensi szerintit kell nézni, és azért 10 nap túlhordás már sok.
2012. máj. 19. 23:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem inditják,nem mensi szerint nézik,hanem az uh szerint. :-( Én meg csak mászhatok fel minden nap a vizsgálatokra,közbe meg szenvedek olyan erös jóslóim vannak. :-(
2012. máj. 20. 06:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem csináltak kétszer is a 39 és 40 héten magzatvízvizsgálatot trombózis gyanú miatt.

Én azt mondanám,mire észbe kaptam már végzett is a doki.Egyáltalán nem fájt,inkább kellemetlen volt!!

De nyugi ez a "kellemetlen" fájdalom semmi ahhoz ami a szüléskor jön :)

Kitartás,már biztos nincs sok!!!

4 hós baba anyukája

2012. máj. 20. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Nekem azért fájt annyira, mert alig voltam még nyitva és "feltuszkolták" a csövet. Hát elég gáz kedves kérdező, hogy nem akarják megindítani.
2012. máj. 20. 16:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt abszolút, viszont beindult tőle a szülés.
2012. máj. 20. 21:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát azt nem bánnám ha beindulna a szülés. Túl lennék rajta. :-(
2012. máj. 20. 21:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt,inkább kellemetlen volt!Az a legbiztosabb ha azt is megnézik!Nem tudom mi számít sok túlhordásnak,de engem 41+6 napon indítottak meg mensi szerint,uh szerint még nagyobb volt!4220grammal született!:)
2012. máj. 22. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!