Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt akinek napközbe indult...

Volt akinek napközbe indult be a szülés? És hogyan? Fájással? Magzatvíz elfolyással?

Figyelt kérdés
Általában azt olvasom, hogy éjjel vagy hajnalba indulnak meg a szülések. Volt akinek napközben? Mit csináltál épp? :)

2012. jún. 12. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Számítógépes játékkal játszottam éppen, délután 4 óra körül volt:)

Jött egy fájás, aztán jött a többi. 5-re már nagyon fájt, hívtam a szülésznőt, aki beküldött egy kád vízbe, hogy ha felerősödik, akkor menjünk be. Alig tudtam már kimászni, úgyhogy bementünk. 7-re értünk be, negyed 8-kor elment a magzatvíz, 10.50-re megszületett a fiam:)

2012. jún. 12. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Bent voltam már a kórházban túlhordás miatt, másnap jöttek a szüleim és a párom látogatni, amikor egyik pillanatról a másikra beindultak a fájások 5-7 percenként délután 3-kor. Másnap délelőtt fél 11-kor lett meg a babám.
2012. jún. 12. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:

1.babámnál a magzatvíz folyt el du.2kor, épp le akartam feküdni pihenni.

2.babámmal déltől jöttek fájások, este 8ra mentünk be a kórházba, éjjel 1kor született.

2012. jún. 12. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
2.babámnál du. 4-kor kezdődtek a fájások, a másik gyerekem aludt, én meg épp gyakoriztam :) :) Egyből 3 perceseim voltak, szóval gyorsan hívtam haza a férjemet a munkából...
2012. jún. 12. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
reggel 10 től indultak meg a fájások, aznap délelőtt fél 12-re meg is született:o)
2012. jún. 12. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:
November 13-án reggel 9:7-től éreztem valamit,tettem vettem,néha támaszkodtam picit,ebédelni már nem tudtam valahogy nem kívántam.Délután szunyókáltunk,aztán szóltam a páromnak hogy nézzünk be a kórházba maximum hazaküldenek.18:00-kor 6 centire nyitva,19:00-kor burokrepesztés 20:21-kor megszületett a lányom.Nulla érzéstelenítéssel és emellett nulla fájással.
2012. jún. 12. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Az elsőt indították, így az a szülés nem illik ehhez a kérdéshez.

A másodiknál már a kórházban voltam túlhordás miatt, és az egyik szobatársamnak erős, gyakori jóslói voltak. Úgy elkapott az irigység, hogy nálam még semmi, hogy néha nekem is elkezdett görcsölni egy picit. Ez még a korábbi jóslóknál is enyhébb volt, nem is éreztem szinte, tudtam, hogy ez semmi. Elkezdtem nézni az időt kettő között, és meglepve tapasztaltam, hogy pontosan 5 percenként jönnek. 3/4 óra után szóltam a nővérkéknek, leküldtek NST-re, de nem mutatott fájást a gép. Viszont azt mondták hisznek nekem, szültem is már, maradok a szülőszobán. Ez volt délután 4 körül. Fél 5-től már 1,5-2 percesek voltak, de igazán erősek csak este 11-re lettek. Hajnali 2-kor született meg a fiam. :)

2012. júl. 4. 13:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Időközben megszültem már és képzeljétek nekem is napközbe indult el, megrepedt a burok, elkezdett szivárogni a víz és jöttek is az 5 perces fájások. :)
2012. júl. 4. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!