A magzatviz vizsgálatot hogy csinálják? Vagy ez kórház függö? És minden nap kell oda menni?
a doki egy kacsát helyez fel és egy spec lámpával nézi a magzatvíz színét márha látja mert ha a méhnyak zárt akkor sok helyen nem látható de a doki se feszegeti ha az nst jó értéket mutat.
nem mindennap de túlhordásnál asszem minden 2. nap .
betöltött 36. héttől van nst a legtöbb helyen és ott csak akkor kerül sor ilyen vizsgálatra ha extrém magas a baba szívverése. tehát feltételezhető hogy belekakilt a vízbe és nem jól érzi magát. akkor a vizsgálatot muszáj elvégezni .
a kacsa egy fém eszköz amivel kissé szétfeszítik a hüvelyt.
kellemetlen .
Uristen
köszönöm a válaszokat
Én 42 héten szültem de az utolsó héten minden reggel nézték.Állítólag ezzel kicsit meg is zavarják és van akinél megindítja a szülést.Hát én nem voltam ilyen szerencsés.
De kórháztól függ mert a másik kisfiam se jött időben de a Honvéd kórházban nem csináltak ilyen vizsgálatot.Ne izgulj nem olyan vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!