Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szüléskor mindenképp raknak...

Szüléskor mindenképp raknak branült a kézfejbe az infúzió miatt?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert undorodom a tűktől és el nem bírom képzelni, hogy nonstop ott legyen a kézfejemben. Persze tudom, hogy kb. ez lesz a legkisebb gondom, de mégis...

2013. febr. 20. 19:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem tettek.
2013. febr. 20. 19:13
 2/19 gabszem ***** válasza:
sztem az lesz a legkevesebb, hogy undorodsz a tűtől, hidd el, észre se fogod venni :) Amúgy sztem mindig raknak.
2013. febr. 20. 19:13
 3/19 anonim ***** válasza:
nekem is tettek, de én kaptam antibiotikumot a strepto miatt, de engem nagyon zavart, szülés után 2 órával ki is szedték, megkönnyebbülés volt
2013. febr. 20. 19:15
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem! Ha nincs rá szükség akkor nem lesz! Én is félek a tűtől a vérvétel is gáz volt de nekem raktak és nem volt gáz! Benne volt másfél napig igaz nem a kézfejbe!
2013. febr. 20. 19:15
 5/19 anonim ***** válasza:
Nekem tettek, de a vajúdás 18. órájában mit érdekelt engem, csak nyújtottam a kezem, örülök h még élek. Pedig én is undorodok az ilyenektől.
2013. febr. 20. 19:25
 6/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem a kézfejembe tették.
2013. febr. 20. 19:26
 7/19 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy adnak, de ha nem muszáj szólni fogok, hogy vegyék ki, mert a tűt már csak csak megszoktam, de hogy ott legyen bennem valami... na azt nem.. inkább kiszedem magamnak, de nem tűröm magamban az ilyesmit! 1x kaptam infúziót, kb fél óra alatt lecsepegett, és másnap reggelre az egész kézfejem begyulladt tőle. Mikor missed. ab műtétem volt akkor is ilyen pillangós tűvel adták be a kézfejembe az altatót, és 1 hétig vérvörös volt a kezem, és be is volt dagadva, nem lehetett lógatni, mert úgy begyulladt..

Szóval ha nem muszáj engem ne szurkáljanak, mert igaz azt mondjátok, hogy kisebb gondom is nagyobb lesz annál, azért ez nem így van... Nem szeretnék félig béna kézzel egy újszülöttel babrálni..

2013. febr. 20. 19:35
 8/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nem a kézfejembe tették, mert azt mondta a szülésznő, zavarna, ha szülés közben kapaszkodni fogok vagy szorítok valamit. Az alkaromba, a csuklóm fölé kb. 10 cm-vel kaptam az infúziót. De igaza van az előttem válaszolónak, tényleg ez lesz a legkisebb bajod:-) Minden jót és könnyű szülést!
2013. febr. 20. 19:40
 9/19 anonim ***** válasza:
Nálunk természetes szülésnek indult a dolog de mivel 8órát vajúdtam ezért kaptam a kezembe branürt h adjanak antibiotikumot(mert sok idö telt el a magzatburok repedése óta,a fertözés elkerülése miatt kaptam)meg kaptam valami olyat is amiben "cukor" volt mert nagyon gyenge voltam.A kitolási szakaszban kiderült h nem fér ki a pici ugyhogy császároztak a végén,szóval akkor meg mindenképpen kaptam volna.De nekem sem a kézfejemben volt ha nem picit a csuklóm felett.
2013. febr. 20. 19:52
 10/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, úgy látom a többségnek azért tettek, most az végülis lényegtelen, hogy hová.

Majd megkérdezem a dokimat is, hogy az itteni kórházban mi a rendszer.

2013. febr. 20. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!