Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszéshez mindenképp...

Császármetszéshez mindenképp jár katéter?

Figyelt kérdés
Hogyan teszik fel? Fájdalmas?
2012. aug. 15. 20:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Igen,úgy tuom ez elkerülhetetlen.Sajnos,mert nekem nagyon fájt.Ne nézz utána,pontosan hogyan teszik fel,nem érdemes.Amúgy van olyan is akinek nem fáj,igazából nem is a felhelyezése,hanem az állandó pisilés-inger,amit kivált az kellemetlen.
2012. aug. 15. 20:12
 2/19 anonim ***** válasza:
nekem pl érzéstelenítés után rakták fel a katétert..így nem éreztem semmi..de korháza válogatja..
2012. aug. 15. 20:16
 3/19 anonim ***** válasza:
Igen, mert így ürítik ki teljesen a húgyhólyagot. Ha nem tennék fel, akkor nagyobb lenne az esélye, hogy belevágjanak a húgyhólyagba, mert útban van. Sokaknak csak akkor teszik fel, amikor már hat az érzéstelenítő.
2012. aug. 15. 20:18
 4/19 anonim ***** válasza:
ha megölnek sem emlékszem arra mikor tették fel és mikor szedték ki, nekem kimaradt a katéter dolog az emlékeimből, szóval nem volt nagy ügy, nem is fájt.
2012. aug. 15. 20:51
 5/19 anonim ***** válasza:
erzestelenites utan helyezik fel, mert kulomben nagyon faj!!
2012. aug. 15. 20:55
 6/19 anonim ***** válasza:
Nekem érzéstelenítés előtt tették fel.Nem fájt csak kellemetlen volt,nem is éreztem,hogy bent van.Amikor kivették az is elviselhető volt.
2012. aug. 15. 21:00
 7/19 anonim ***** válasza:
Mindenképp jár, mivel a gerinctáji érzéstelenítő hatására elengedne a húgyhólyag is és rögtön be is pisilnél :) Nekem az rézéstelenítő beadása után tették be, nem is tudtam, hogy van, csak mikor az intenzíven kivették. Kérdezz rá, hogy ahol szülsz majd, ott mi a protokol.
2012. aug. 15. 21:08
 8/19 anonim ***** válasza:
Nekem is érzéstelenítés előtt rakták fel.Nem fájt,csak fura volt.Mire elment az érzéstelenítő hatása,már a katétert sem éreztem,csak a mozgás volt macerás vele.
2012. aug. 15. 21:20
 9/19 anonim ***** válasza:
Igen,mindenképpen jár.Nekem érzéstelenítés előtt rakták fel.Nem fájt csak kellemetlen volt,meg ahogy felrakták egyszerre ingerelt pisilés.
2012. aug. 15. 21:51
 10/19 sumergo ***** válasza:
Nekem is volt, altatásos császárom volt, így érzéstelenítés nélkül rakták fel. Nem fáj egyáltalán, de persze érzed, mint ahogy azt is, ha megsimogatnak. Semmi gond, mikor kiveszik se fáj.
2012. aug. 15. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!