A férjem szülés után egyből meg szeretné mutatni a babánkat a szülőknek, amíg én bent fekszek. Mivel első unoka, nekem sokat jelentene ha látnám az arcukat és nem szeretnék lemaradni róla. Hülyeség ezen aggódni?
Nàlunk még 3 napban sem lehet bejönni senkinek.. apukának sem...
Ha hoz valamit, azt a csecsemősnek oda lehet adni.
(Covid)
Egyébként anyuék is be akartak jönni
De mondtam nekik, hogy ne.
Mi van, ha 36 órát kell várni a folyosón..
Megszültem..
3h múlva jöttek, és megnézték
Igaz, tavaly szültem, férjem szülés alatt végig velem volt, anyukám pedig kint várakozott, amiről nem is tudtam. Amikor átvittek minket az osztályra, akkor találkozott, látta az első unokáját, meg is fogta. Ez így tökéletes volt.
A mostani helyzet miatt, nálunk kísérő, látogató nem mehet be a klinikára, apuka is csak az aranyóra végéig lehet bent. Utána is csak csomagot küldhet, nem mehet be. Így pl esélytelen, hogy bárki más lássa a babát élőben.
Esetleg érdeklődd meg, hogy nálatok mi a helyzet és annak függvényében beszéld meg a férjeddel, hogy mit szeretnél,hogyan legyen.
Minek kell egyáltalán ott lenniük mikor szülsz?
Mi pl csak órákkal később értesítettük a legközelebbi embereket
Miért kell egy alig kibújt gyermeket mutogatni azonnal?!
Miért nem lehet várni pár napot?
14 vagyok
Kocsit összeakadtak a szálak
Most nem lehetetz bejönni
De van egy 2 évesem
Akkor 3-h-ra rá én mutattam meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!