Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A férjem szülés után egyből...

A férjem szülés után egyből meg szeretné mutatni a babánkat a szülőknek, amíg én bent fekszek. Mivel első unoka, nekem sokat jelentene ha látnám az arcukat és nem szeretnék lemaradni róla. Hülyeség ezen aggódni?

Figyelt kérdés
A veszprémi kórházban ki lehet vinni a picit körbemutogatni amíg én a szülőszobán fekszek? Örülnék ha nem lehetne mert a férjemet úgyse tudom lebeszélni róla.
2020. aug. 27. 00:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Ne kóricáljon a babával az aranyóra idején apuka. Az arra van, hogy hármasban pihenjenek és szopjon a baba. Az sem világos, hogy a járvány idején hogy tobzódhat benn a család...
2020. aug. 27. 06:20
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy nem úgy van most, hogy nem mehet senki látogatni, megnézni a babát a vírus miatt?
2020. aug. 27. 06:58
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
Ha az adott kórházban nincs tilalom akkor be lehet menni, de ahogy olvastam pár kórház már le van zárva.
2020. aug. 27. 07:01
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

Nàlunk még 3 napban sem lehet bejönni senkinek.. apukának sem...

Ha hoz valamit, azt a csecsemősnek oda lehet adni.

(Covid)

Egyébként anyuék is be akartak jönni

De mondtam nekik, hogy ne.

Mi van, ha 36 órát kell várni a folyosón..

Megszültem..

3h múlva jöttek, és megnézték

2020. aug. 27. 07:34
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
Szia veszprémben szültem szülés után egy kis időre ki tolják a családnak a babát de csak üveg ajtón lehet megnézni. Apuka csak akkor foghatja meg ha bent lesz a szülésnél. De szülés után egy kicsit oda adjak neked is mielőtt elviszik lemosdatni meg feloltoztetni.
2020. aug. 27. 07:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, tavaly szültem, férjem szülés alatt végig velem volt, anyukám pedig kint várakozott, amiről nem is tudtam. Amikor átvittek minket az osztályra, akkor találkozott, látta az első unokáját, meg is fogta. Ez így tökéletes volt.

A mostani helyzet miatt, nálunk kísérő, látogató nem mehet be a klinikára, apuka is csak az aranyóra végéig lehet bent. Utána is csak csomagot küldhet, nem mehet be. Így pl esélytelen, hogy bárki más lássa a babát élőben.

Esetleg érdeklődd meg, hogy nálatok mi a helyzet és annak függvényében beszéld meg a férjeddel, hogy mit szeretnél,hogyan legyen.

2020. aug. 27. 09:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Minek kell egyáltalán ott lenniük mikor szülsz?

Mi pl csak órákkal később értesítettük a legközelebbi embereket

2020. aug. 27. 09:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk Fehérváron nincs ilyen, hogy kirohangálni a folyosóra a pár perces újszülöttel. A látogatók nem foghatják meg, és ki se lehet tolni a kórteremből. A szülőszobáról meg eleve tilos kivinni. Én ezt nem is értem. Eleve most megint látogatási tilalom van. Szerintem állítsd le valahogy a férjedet, nem értem, minek kell stresszelni egy ilyen kicsi babát azzal, hogy ide-oda ráncigálják az anyja mellől.
2020. aug. 27. 09:26
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell egy alig kibújt gyermeket mutogatni azonnal?!

Miért nem lehet várni pár napot?

2020. aug. 27. 10:34
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

14 vagyok

Kocsit összeakadtak a szálak

Most nem lehetetz bejönni

De van egy 2 évesem

Akkor 3-h-ra rá én mutattam meg

2020. aug. 27. 20:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!