Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A férjem szülés után egyből...

A férjem szülés után egyből meg szeretné mutatni a babánkat a szülőknek, amíg én bent fekszek. Mivel első unoka, nekem sokat jelentene ha látnám az arcukat és nem szeretnék lemaradni róla. Hülyeség ezen aggódni?

Figyelt kérdés
A veszprémi kórházban ki lehet vinni a picit körbemutogatni amíg én a szülőszobán fekszek? Örülnék ha nem lehetne mert a férjemet úgyse tudom lebeszélni róla.
2020. aug. 27. 00:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha a férjed ennyire értetlen, akkor beszélj a kórházi személyzettel, hogy neked ez sokat jelentene, és ne hagyják, vagy a szülőket kérd meg, hogy később jöjjenek be, ne dekkoljanak a folyosón a szülésnél.
2020. aug. 27. 00:50
 2/21 anonim ***** válasza:
61%
A szüleidnek mondd meg, hogy csak később nézzék meg a gyereket. A férjed meg majd eldönti, hogy mikor mutatja meg a szüleinek, hiszen az ő gyereke is.
2020. aug. 27. 01:10
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Azért hogy a férjed ennyire nincs tekintettel rád, hogy várjon pár napot, hogy együtt mutathassátok meg... Nem túl szép dolog :(
2020. aug. 27. 01:15
 4/21 anonim ***** válasza:
28%
És az, hogy az apuka nem mutathatja meg a gyerekét a saját szüleinek, mert anyuka nem így akarja, az szép dolog? Sok anyuka kisajátítja a gyereket, aztán csodálkozik, hogy pár év múlva egyedül marad vele.
2020. aug. 27. 01:32
 5/21 anonim ***** válasza:
94%
#4 nem arrol van szo, hogy nem akarja, hogy megmutassa a babát a szuleinek, hanem hogy az anyuka( kerdezo) szeretne latni a nagyszülők arcat, amikor eloszor talalkoznak az unokajukkal
2020. aug. 27. 01:39
 6/21 A kérdező kommentje:
A saját szüleinek mutogathatja, náluk nem első unoka, de az én szüleimnél igen. De szerintem nem kisajátítás ha a közös gyerekünket közösen mutatjuk meg. Legalább ennyit megtehetne hogy vár, nem is sokat mert valahol csak 1-2 órát kell bent feküdni a szülőszobán. A szülőknek már említettem hogy mi lenne ha később jönnének csak, de a helyükbe én se bírnám ki hogy ne menjek be. Azért a szülésznőkkel is megpróbálok beszélni.
2020. aug. 27. 01:47
 7/21 anonim ***** válasza:
95%

Szülés után jó esetben arany óra van, vagyis az újszülött együtt van az anyukájával. Arany óra alatt csak nem fogja kivinni?

Nálunk a szülôszobáról én magam vittem át a babát a kórterembe. Persze ha gond van, és tovább kell maradni, akkor ez változhat.

2020. aug. 27. 01:56
 8/21 A kérdező kommentje:
Szülésznői gyakorlaton voltam Győrben, ott a szülés utáni 2 órában hármasban lehettek a szülők a babával, de közben sok apuka kivitte megmutatni ha bent voltak a rokonok. Ezért érdekelt, hogy más kórházban ez hogy van.
2020. aug. 27. 02:06
 9/21 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán miért dekkol ott az egész család a szülésnél?
2020. aug. 27. 03:15
 10/21 anonim válasza:
91%

Ugy is uveg ajto van, meg virus es tarsai...intezzen egy videohivast az aranyora utan, aztan azzal mindenki boldog lehet!

Legalabb olyan mint uvegen keresztul bamulni ;)

2020. aug. 27. 04:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!