Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi volt a legroszabb elmenyete...

Mi volt a legroszabb elmenyetek a szulesetekben? Szívesen fogadok tanácsokat is, eléggé félek mostmar (38.het). Köszönöm😊

Figyelt kérdés

2020. aug. 4. 20:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
Nem hatott az EDA semmit, az anesztes meg konkrétan leordított, hogy ne legyek már ilyen puhány.
2020. aug. 4. 21:31
 12/20 anonim ***** válasza:
48%
Tök jó, hogy akiknek megmettették a babáját egy császárral az le lett pontozva. Miért kell ujszülöttek halálát kívánni?! Undorító.
2020. aug. 4. 21:47
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
A második sokkal durvább volt, oxiticinnal indították és végig kellett feküdnöm az egészet - ez már önmagában borzalmas volt, de a csúcspont az volt, amikor már végzett a varrással az orvos és így szólt: van mégegy ajándékom - és benyúlt, nem tudom miért, mit csinált, de olyan iszonyatosan fájt, hogy ha nem lettek volna lekötözve a lábaim tuti nem maradok fent az ágyon!
2020. aug. 4. 22:00
 14/20 anonim ***** válasza:
49%

Beöntés.. - bélgyulladásosan..

Indítás. Burok repesztés. Ami nem fáj de baromi ijesztő.

Kézzel tágítás.. Mondtam az orvosomnak letépem a karját és azzal vágom agyon. 😁

Végül a pánik,hogy baj van és sürgősségi császár kell.

Másodiknál beöntés megint.. 🤦‍♀️

A katéter érzéstelenítő előtt.

Tanuló rezisztens vizsgálata..

Halálfélelem a műtőbe vezető úton. 2 órán keresztűl nézni a lámpában ahogy kipakolják az alkatrészeim és feloldják az összenővéseket.. Másnap bélgyulladás

2020. aug. 4. 22:34
 15/20 anonim ***** válasza:
61%

Csak azért sem írom le, mi volt a legrosszabb. Bár nem volt annyira durva jelenet, csak a középsőnél, de a te esetedben szerintem nem írom le, mert fölöslegesen paráztatnád magad emiatt IS. Nem értem, miért kezdi el mindenki szórni a horrorsztorikat egy amúgy is parázó kismamának.

Tanácsot viszont tudok adni: kapcsold ki a netet, de legalábbis ezt és az egyéb szüléssel foglalkozó oldalakat is messzire kerüld el. Magaddal foglalkozz és a babáddal, meg persze a pároddal. Pihenj, aludj, vagy töltsd hasznosan a hátralévő időt kb. akármivel, ami téged megnyugtat és kikapcsol. NE azzal foglalkozz, hogy kinek mennyire volt nehéz vagy könnyű vagy szörnyű, netán horrorisztikus és halálközeli élmény a szülés. Ez most neked NEM KELL! Pihenj, amíg lehet!

2020. aug. 4. 23:19
 16/20 anonim ***** válasza:
59%
#12: Szerintem nem azért van lepontozva, mert megmentették a babákat, hanem azért, mert tök fölöslegesen paráztatnak egy amúgy is pánikoló, szülés előtt álló, tapasztalatlan kismamát.
2020. aug. 4. 23:23
 17/20 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem csak mindenki leírta azt, amit a kérdező kért. Senki sem horrorsztorikat mesélt, hanem megtörtént, átélt esemenyeket, ha tetszik ha nem.
2020. aug. 4. 23:38
 18/20 anonim ***** válasza:
66%

Mi volt a legrosszabb élmény ?

Konkréten a fájdalmon kívül az, hogy haza küldték a férjemet mondván ne üljön itt egész éjjel ebből csak holnap lesz szülés, és 4 óra múlva kezemben fogtam a kislányomat ugy hogy majdnem egyedül szültem meg egy egyágyas szobában mert azt mondták ezek még nem azok a fájások.

De kedves kérdező ha rettegsz a szüléstől miért a rossz élményekre vagy kiváncsi? :) ilyenkor ne ilyeneket olvasgass pont

2020. aug. 5. 07:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Még jó hogy érzéstelenítő után is felrakhatják a katétert, nálam így csinálták hálisten és nem éreztem belőle semmit. Nem értem máshol miért nem így csinálják.

2020. aug. 5. 07:54
 20/20 anonim ***** válasza:

19#

Ezt én sem értettem. Elsőnél érzéstelenítés után kaptam a katétert. A másodiknál előtte. Nagyon durva volt a nővér és csak másnap mikor levettek derült ki, hogy indokolatlanul túl sok sós vizet nyomott a ballonba. Mikor másztam át a műtőágyra azt hittem kiszakad a hólyagom 🤦‍♀️

Nem tudom ki miért pontozott le. Igazából nem is érdekel. Nyalhatnak sót vastagon.

Túl vagyok 2 sürgősségi császáron. Ha ez nimcs se én sem a gyermekeim nem lennénk ma itt.

Az első gyermekemet ráadásul csak 5 percet láttam és másik város Pic osztályára szállították.

Mindkét gyermekem harcos túlélő.

2020. aug. 11. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!