Mi volt a legroszabb elmenyetek a szulesetekben? Szívesen fogadok tanácsokat is, eléggé félek mostmar (38.het). Köszönöm😊
Nem volt rossz része igazából. Nyilván nagyon fájt és ez a kontrolvesztett érzés sem a legfelemelőbb de nekem nagyon szép emlékként maradt meg. Kellemes volt a kórházi közeg, a szoba, az orvosom és a szülésznőm mindenben maximálisan támogatott mindenben és a férjem jelenléte is megnyugtató volt számomra. Gátvédelemmel sikerült világrahoznom a babámat ez hab volt a tortán.
Neked könnyű szülést kívánok! 🥰
1. Szülésem
Amikor láttam a dokin, hogy aggódik
/ vákuumos befejezése volt a szülésemnek/
A gátmetszés ( vákuumhoz kell) nem maga a beavatkozás, hanem. Ezt másik doki csinálta,mint a fogadottam, és sikerült 2 nappal korábban találkozni vele.
Nagyon antipatikus volt, erre pont ő közelített egy nagy ollóval.
2. Szülés
Amikor rájöttem, hogy sokkal előrehaladottabb a szülésem, mint gondoltam, és nem voltam biztos benne, hogy beérünk a kórházba..
25 perccel a kórházi sorompó után meglett a baba..De már visszatartottam a fájásokat..
Egyébként összességében mindkét szülésem rendben volt.
A 2. Amiatt volt jobb, mert nem féltem..
Minden percben ott voltam.. annyira hogy amikor egymásközt beszéltek valamit, akkor arra is reagálni tudtam
Lesz 3. Is😉
2. Vagyok
Nah az első közben leírta a jó kifejezést
A 2. Szülésnél nem volt kontrollvesztés.
Egy pillanatra sem.
Az első borzasztó volt. Mindent elhittem az orvosoknak, buta voltam és hagytam magam, a saját kárunkra. Indítással indult, életmentő császár lett. Bedarált a rendszer.
A másodiknál okosabb voltam, mindennek utánanéztem, szerintem annyira képben voltam simán, mint egy friss diplomás, de még rezidens évek előtt álló szülész. Sok mindenre nemet mondtam, határozott voltam és csodálatos szülésem volt, aranyórával, nyugalomban, a saját ütemünkben haladva.
1. Sima szülésre készültünk, vajúdtam 9órát, tudom hogy nem sok, de műteni kellett, mert esett a baba szívhangja és mint kiderült, ki se fért volna a csípőmön.
2. Műtét közben jobban véreztem a kelleténél, amikor végeztek, többször kellett vérzéscsillapítót szednem, és kaptam a hasamra alulra ilyen nehéz homokpárnát, hogy nézzék, vérzek e még, amitől tényleg azthittem ott halok meg, annyira fájt, pedig érzéstelenítve voltam. Jobban fájt, mint vajúdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!