Ti buszkek vagytok a szulesetekre?
Akkor, rögtön utána nagyon, nem volt könnyű szülés.
De nem lovagolok rajta, hogy mekkora dolog, hogy én szültem. Szinte minden nő átesik rajta.
Inkább az töltött el büszkeséggel, hogy a saját határaim sikerült legyőzni, nem hittem, hogy ennyit kibírok.
Én a 2.után voltam büszke.Az első császár volt a második spontán szülés.Jól esett h még az osztályvezető főorvos is mondta h nyugodtan lehetek büszke,szép teljesítmény 😁
Azért nem szálltam el magamtól.
Nem. Még a legprimitívebb ... is meg tudja csinálni ha nem történik semmi baj, sajnos jópárszor olyanról is hallani hogy otthon, mindenféle segítség nélkül egyedül szüli meg valaki a babát, na, ilyen esetben és is büszke lennék magamra, az másik dolog hogy ezekben az esetekben sajnos a babával végez az """anya"""
Nem tekintettem rá teljesítményként, a szülés nem futás hogy bármikor megállhatsz és kész, itt nem tudsz mást tenni mint végigcsinálni
Igen, érzek büszkeséget, de eszembe nem jut dicsekedni vele. Saját magam határait léptem át azzal, hogy az elhúzódó vajúdás végén, a sürgősségi császár előtt rosszul bekötött gerincérzéstelenítő következményeként mindent éreztem a műtétből, és altatás nélkül ép ésszel kibírtam. Valami mámoros erőt éreztem, hogy a kisfiam érdekében, meg azért, hogy tiszta tudatállapotban tarthassam először a karjaimban, kibírom ébren. Persze, amint kiemelték a fiam, gázt szippantottam, meg nyomták rögtön vénásan a fájdalomcsillapítót, szval a tiszta tudatállapot nem sikerült maradéktalanul, de így is elégedett voltam, hiszen nem altattak. Azt tudtam, hogy akármi legyen, nem kérek altatást, attól ugyanis a baba is elkábulhat, ami veszélyes lehet.
Szval megcsináltam! És ami sztem még nagy dolog, hogy egy ilyen élmény után 21 hónappal életet adtam a kislányunknak szintén császárral. Nagy munka volt lelkiekben felkészülni a császárra, nagyon féltem tőle. Természetes szülésnek indult, és hegszétválás miatt abból is sürgősségi császár lett.
Teljesen egyedül (persze, a családom sokat segített a sok beszélgetéssel) lezártam magamban azokat az élményeket, nagyon erősnek éreztem magam...és érzem azóta is. Ez egy olyan teljesítmény, amelyet az anya saját magában eltesz a megfelelő helyre, nem kérkedik vele, hanem erőt merít belőle alkalmasint, ha szükséges.
Millio evek ota szulnek a nok.
Meg az allatok. Miert lennek erre buszke ??
Arra buszke vagyok , hogy lediomaztam pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!