Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti buszkek vagytok a szulesete...

Ti buszkek vagytok a szulesetekre?

Figyelt kérdés
Ereztetek buszkeseget a szules utan? Teljesitmenykent tekintettek ra?
2017. febr. 13. 13:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
96%

Akkor, rögtön utána nagyon, nem volt könnyű szülés.

De nem lovagolok rajta, hogy mekkora dolog, hogy én szültem. Szinte minden nő átesik rajta.

Inkább az töltött el büszkeséggel, hogy a saját határaim sikerült legyőzni, nem hittem, hogy ennyit kibírok.

2017. febr. 13. 13:51
 2/28 anonim ***** válasza:
87%
Nem mondanám életem fő művének a szüléseimet, de azért büszke voltam magamra valamilyen szinten, hogy fájdalomcsillapítók nélkül, viszonylag hiszti nélkül végigcsináltam mindkettőt.
2017. febr. 13. 13:51
 3/28 anonim ***** válasza:
70%
A Palya Beas kerdes adott ihletet ehhez?
2017. febr. 13. 14:07
 4/28 anonim ***** válasza:
90%

Én a 2.után voltam büszke.Az első császár volt a második spontán szülés.Jól esett h még az osztályvezető főorvos is mondta h nyugodtan lehetek büszke,szép teljesítmény 😁

Azért nem szálltam el magamtól.

2017. febr. 13. 14:08
 5/28 anonim ***** válasza:
87%
Mivel majdnem ottmaradtunk mindketten, így teljesítménynek érzem, hogy túléltük, "megcsináltam" annak ellenére, hogy az orvosom elcs.szte. Mást tizedennyiért császároznak (jobb lett volna nekem is. Akkor talán az elhúzódó kitolás miatti oxigénhiányt is megússzuk és nem kellene fejlesztések hada...).
2017. febr. 13. 14:09
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem dicsekszem vele. De büszke vagyok magamra, hogy sikerült végigcsinálnom. Ugyanis fóbiásan félek a nőgyógyászoktól,.rendszeresen van panikrohamom vizsgálat, nőgyógyászati műtét után (volt már pár sajnos), de ott nem tört rám, tudtam uralni a testemet. Ilyen szempontból teljesítményként tekintek rá. De amúgy nem. Tehát önmagában az, hogy sikerult kinyomnom a gyereket és nem lett császár, nem különösebben hat meg.
2017. febr. 13. 14:11
 7/28 anonim ***** válasza:
61%

Nem. Még a legprimitívebb ... is meg tudja csinálni ha nem történik semmi baj, sajnos jópárszor olyanról is hallani hogy otthon, mindenféle segítség nélkül egyedül szüli meg valaki a babát, na, ilyen esetben és is büszke lennék magamra, az másik dolog hogy ezekben az esetekben sajnos a babával végez az """anya"""

Nem tekintettem rá teljesítményként, a szülés nem futás hogy bármikor megállhatsz és kész, itt nem tudsz mást tenni mint végigcsinálni

2017. febr. 13. 14:30
 8/28 anonim ***** válasza:

Igen, érzek büszkeséget, de eszembe nem jut dicsekedni vele. Saját magam határait léptem át azzal, hogy az elhúzódó vajúdás végén, a sürgősségi császár előtt rosszul bekötött gerincérzéstelenítő következményeként mindent éreztem a műtétből, és altatás nélkül ép ésszel kibírtam. Valami mámoros erőt éreztem, hogy a kisfiam érdekében, meg azért, hogy tiszta tudatállapotban tarthassam először a karjaimban, kibírom ébren. Persze, amint kiemelték a fiam, gázt szippantottam, meg nyomták rögtön vénásan a fájdalomcsillapítót, szval a tiszta tudatállapot nem sikerült maradéktalanul, de így is elégedett voltam, hiszen nem altattak. Azt tudtam, hogy akármi legyen, nem kérek altatást, attól ugyanis a baba is elkábulhat, ami veszélyes lehet.

Szval megcsináltam! És ami sztem még nagy dolog, hogy egy ilyen élmény után 21 hónappal életet adtam a kislányunknak szintén császárral. Nagy munka volt lelkiekben felkészülni a császárra, nagyon féltem tőle. Természetes szülésnek indult, és hegszétválás miatt abból is sürgősségi császár lett.

Teljesen egyedül (persze, a családom sokat segített a sok beszélgetéssel) lezártam magamban azokat az élményeket, nagyon erősnek éreztem magam...és érzem azóta is. Ez egy olyan teljesítmény, amelyet az anya saját magában eltesz a megfelelő helyre, nem kérkedik vele, hanem erőt merít belőle alkalmasint, ha szükséges.

2017. febr. 13. 14:39
 9/28 anonim ***** válasza:
60%

Millio evek ota szulnek a nok.

Meg az allatok. Miert lennek erre buszke ??

Arra buszke vagyok , hogy lediomaztam pl.

2017. febr. 13. 15:04
 10/28 anonim ***** válasza:
91%
Igen, büszke vagyok rá, bár büszkélkedni nem szoktam vele. Csak itt belül érzem. Attól még hogy évezredek óta szülnek a nők, még igenis lehetünk rá büszkék. (Nekem a diploma nem volt nehezebb mint a szülés.)
2017. febr. 13. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!