Elég bonyolult a helyzetem. Van egy párom, és egy szépséges 17hónapós kisfiúnk. Nagyon buszkék vagyunk rá én (az anyuka) ugy érzem h szeretnék egy második babát. Hogy beszéljek a párommal?
Mindenképpen szedd össze a gondolataidat, akár írd is le miröl akarsz vele beszélni, és keress egy megfelelö pillanatot, amikor senki nem zavar titeket, amikor nem kell sietni valahova, amikor nem ideges más miatt.
Mond el, hogy te szeretnél tesót mindenképpen, és ezt kell megbeszélnetek, hogy ö hogyan gondolja.
Elsö és legfontosabb kérdés, hogy ö egyáltalán még szeretne-e valaha másik gyereket. Ha egyáltalán nem akar, neki ennyi elég és soha többet tesó, akkor ezzel együtt kell élned, mert ez egy erös érzés, és bele vinni nem lahat a másikat olyanba amit nem akar.
Ha ö is akar majd másodikat DE....
Akkor beszéljétek meg a DE-t. Miért nem most, minek kell történnie a tesó elött... Mennyi ideig vártok ezzel. Hogyan tudjátok megoldani a problémát....
Nagyon köszönöm a pár sor segítséget!:)tudom igaz h ha ő nem akarja ,akkor el kell fogadnom,de ezt kicsit igazságtalannak tartom.
Mert egyéb kérdésekben is nekem kell engedni,tudom hogy ez más jellegű,és nem akarnám a kapcsoatunkat se tönkre tenni,már a kérdésemmel is hibázni fogok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!