Szeretnék örökbe fogadni egy afrikai kisbabát akit a szülei sajnos nem tudnának felnevelni. Nagyon bonyolult folyamat lenne?
Eszak-Afrika, Egyiptom.
Nekem van egyiptomi csatornam es ott lattam reklamot hogy orokbe lehet fogadni gyereket mert tele van az arvahaz ( komolyan nem vicc )! Lakas (lakcimkartya), munkaltatoi ig., es hazassagi anyk. kell hozza, azt nem tudom hogy kulfoldinek is adnak e orokbe?!
Én is utánanéztem már, de mindenhol azt írják, hogy külföldről örökbe fogadni nagyon nehéz és hosszadalmas.
Hacsak nem kimész, "megveszed", majd a határon valahogy megoldod, mindezt úgy, hogy híres milliomos vagy, akkor elég reménytelen vállalkozás.
De ez MO-ra vonatkozik, itt bonyolítják túl az örökbefogadást, neked kéne keresgélned infókat az országról, ahol élsz.
kedves 2. Annyira h...e vagy. Ha nem tudsz értelmes választ adni, akkor ne gyere fel ide.
Bocsi, kedves kérdező. Válaszolni nem tudok. De keress rá neten ilyesmi kérdésekre. Hátha választ kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!