Születése óta hámlik a babám bőre, ez normális folyamat vagy valami baja van (már a kórházban is hámlott, de azt hittem a J&J fürdetőtől-alányom sem bírta)?
Elsősorban a hajlatokban, bokánál, csuklónál, enyhén a térd alatt, de ma már a kis pocakja is meg a mellkasa is.
Mióta itthon vagyunk (egy hete) gyógyszertári fürdetőkrémet használunk, és naponta 1-2 alkalommal olajoztam a hajlatokat ahogy a doki mondta.
De még mindig hámlik.
Nyugi, nálam is ez volt... kb 4 hetes koráig tartott, de folyamatosan csökkent, a lábán tartott a legtovább. Én gyógyszertári fürdetőt és babaolajat használtam (nemcsak a hajlatokra), hogy ezek segítettek-e avagy szimplán elhagyta a méhen belüli bőrét, azt nem tudom, de most mindenki csodálja, hogy milyen szép a bőre.
7 hetes kislány Anyukája
Köszönöm a válaszokat. Kedden jön a védőnő,majd őt is megkérdezem.
Kedves Mandraina! Mondd, te elolvasod egyáltalán amit írok??? A kérdésben is írtam,hogy a kórházban használtak a csecsemősok J&J fürdetőt, a kérdés alatt a magyarázatban pedig írom,hogy mi itthon már gyógyszertárit használunk, eszembe sem jutott mást rákenni.
Egyébként 1,5 hetes a babám
Ezek szerint létezik gyógyszertári testápoló is babáknak?
Én csak a fürdetőt meg a popsikrémet ismerem.
Vagy az olajjal akkor ezek szerint átkenhetem az egész testét?
Nálunk is ez volt. Nekem a védőnő azt mondta, h a gyógyszertári fürdetőt használjam testápolóként is, ott, ahol hámlik. Pár hét alatt teljesen elmúlt.
(Nekem is az jött le, h tuti nem olvasta el a kérdést...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!