Szülés után sikerült a lapos has?
Figyelt kérdés
1;5 éve szültem kb 7 kg maradt rajtam persze a hasam már N olyan mint régen és maradt kispoci.Ma azt mondta a férjem ,hogy ha neki ilyen lenne O ki sem menne az utcára se,ja és ne vegyem magamra de ő gyerek mellett is biztos csinálna a felületeket....És egy szar kifogás amit mondok hogy nincs időm mert az hogy nincs segítség attól ha akarnék leadnam a plusz kg....Hiába hogy O sose segít,és alig van itthon a munka miatt.Es nem számít ha 11 kor is alszik el a gyerek mehetnek meg utána futni..Csak nekem esik ez rosszul?70 kg vagyok,63 voltam és 174 magas vagyok...2020. júl. 26. 23:52
41/49 anonim válasza:
A férjed nem őszinte, hanem egy tapintatlan tahó. A helyedben már kivágtam volna.
42/49 A kérdező kommentje:
Hagytam már rá nem figyelt normalisan nyomkodta a telojat és a gyerek kezébe kés került és elvágta a kezét.Igy hogy hagyjam rá.? És még I akar második gyereket ,mondtam neki lehet elfelejteni mert tőlem biztos nem.Nem volt vele probléma ezt őszintén írom,amióta ez a két új barát megjelent az életében azóta lett ilyen ,egyiknek 4 a másik ak 3 gyerek van és semmit nem csinálnak otthon,csak csicskaztatjak a feleseguket.En már mondtam többször ,hogy ha kezdi felvenni azt a stílust rossz vége lesz,mert nem fogom tűrni.Elismerem ,hogy sokat dolgozik és értünk ,hogy jobb legyen ,de nem azt jelenti ,hogy semmit sem kell neki sosem csinálni.Kedvencem ,hogy hétvégén rá szoltam ,hogy miért nem figyelt a gyerekre amíg megkértem ,hogy mosogassak el ,erre a tároló haverja azt mondta hogy nem a pasinak kell figyelni ha ott az anyuka.....Komoly beszélgetésbe kell kezdenem vele mert nagyon megy a két jó ciboraja után,és válás lesz a vége , mert engem nem érdekel ,hogy a másik felesége 4 gyerekkel mindent megcsinal egyedül,és a férje csak a tv kell nézze,és sírt igyon.
2020. júl. 27. 15:11
43/49 A kérdező kommentje:
Taplo haverja*
2020. júl. 27. 15:12
44/49 anonim válasza:
Kérdező, nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de tényleg állj a sarkadra, mert a férjed total csicskának néz és még azt is elvárja, hogy a külsőd tökéletes legyen. Kérdezd már meg tőle, hogy ő amúgy max a lóvén kívül mit rak a kapcsolatba, mert ide látom, hogy nem kiegyenlített köztetek a dolog...
45/49 anonim válasza:
Ez azért erős.
Engem a férjem támogat. És aki szeret az így tesz.
Én 10 hónapja szültem.
Én 165 cm, 72 kg vagyok, 60-63 kg ra szeretnék vissza fogyni.
Egy pár hete kezdtem el kocogni , én eleve este szeretek kimenni, volt, hogy éjfélkor.
Fogd fel úgy hogy az tuti gyorsan eredményt hoz, mert utánna nem eszel.
Oda is kell figyelni, mert az plusz segít.
46/49 anonim válasza:
48kg val kezdtem 63al.mentem be szülni 57kg val jottem haza jovok megyek házon belől csinálom a dolgomat 2.5 óránként szoktatok és most vagyok 55kg de a férjem azt mondta meg ne tudja higy vissza fogyok 55kg alá(1hete szültem) ha szeret téged akkor azzal a kicsi pusszal ia szeressen hisz a gyermeketeket hortad ki és szülted meg!
47/49 A kérdező kommentje:
Már mindegy megkértem ,hogy költöztünk külön.Az utóbbi időben én sokszor figyelmeztettem ,hogy nem tetszik a viselkedése de hát biztos azt hitte csak zsarolom.Betette az ajtót a tegnapi viselkedése ,nem elég hogy csak én vagyok folyton a gyerekkel és csak én figyelek rá ,el mentünk a haverjaekhoz sutogetni akinek van a 3 gyereke és mindent a no csinál 🤔☹️És raszoltam ,hogy ha pihenünk akkor mindkettőnknek jár nem csak neki.Mert amíg ők dumalgattak ,medenceztek én szaladgáltam a gyerekutan.Es az a válasz jött nehogy már ha ott az anyja meg neki keljen figyelni?! Mondtam tudomásom szerint közös a gyerek nem csak az anyjae....Azzal fogtam. Gyereket hazajöttünk ,és írtam neki ne jöjjön haza.Ma meg írtam egy smst ,hogy költöztünk külön nekem ez nem megy.Beszologat ,de nem segít semmit.Elvaras az van.Es én nem a haverja felesége vagyok akit lehet csicskaztatni.
2020. júl. 30. 11:39
49/49 anonim válasza:
Az ilyen autokrata idiótát tedd lapátra, hidd semmit nem veszítesz vele. Az ilyen férfiak ideje lejárt. Hidd el a mai apukák között bőven van aki nem ilyen gyokeragy. És Te is találhatsz meg egy igazi tarsat😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!