Szülés után sikerült a lapos has?
Nem baj ha elmondja ha zavarja a felesleg rajtad mert hat ki mondja meg ha nem a férjed, gondolom te is neki akarsz tetszeni de azért ezt szépen is be lehetett volna
csomagolnia. Jobb nem lesz attól ha mindig azt mondja amit hallani akarsz, akkor meg hol az őszinteség ugye?
Hát megértelek, nem kellemes ezt hallani. Nekem is mondta már a férjem, hogy nem lenne baj, ha fogynék kicsit. Persze nem így mondta, de ez a lényeg. 172 cm és 72kg vagyok. Én sem érzem így jól magam. Szeretnék is fogyni.
A lényeg, hogy ezen nem sértődöm meg. Tény, hogy van rajtam felesleg. A férjem így is szeret, de mindketten örülnénk, ha visszafogynék. Szóval most ezen vagyok
Segítség nekem sincs, de igazából az mindegy. F8az étkezésen múlik a dolog.
Én a kedves férjedet jól nyakon vágnám.. kicsit állj a sarkadra és homályosítsd fel hogy valószínűleg az elmúlt másfél évben éjszakáztál, szoptattál a gyereke körül ugráltál folyamatosan , nem ez volt az első. De nagyon szívesen kirittyented magad amíg ő kiveszi a részét a babázásból és vigyáz rá...
.. ne haragudj de azért nem 5-8 évről beszélünk.. épphogy megvolt az első szülinapja a gyereknek..
"Ma azt mondta a férjem ,hogy ha neki ilyen lenne O ki sem menne az utcára se..."
Hát erre nekem az lenne a válaszom, hogy ne aggódjon, a valoperre azért elmegyek. Ilyen bunkoval nem tudnék együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!