Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után sikerült a lapos has?

Szülés után sikerült a lapos has?

Figyelt kérdés
1;5 éve szültem kb 7 kg maradt rajtam persze a hasam már N olyan mint régen és maradt kispoci.Ma azt mondta a férjem ,hogy ha neki ilyen lenne O ki sem menne az utcára se,ja és ne vegyem magamra de ő gyerek mellett is biztos csinálna a felületeket....És egy szar kifogás amit mondok hogy nincs időm mert az hogy nincs segítség attól ha akarnék leadnam a plusz kg....Hiába hogy O sose segít,és alig van itthon a munka miatt.Es nem számít ha 11 kor is alszik el a gyerek mehetnek meg utána futni..Csak nekem esik ez rosszul?70 kg vagyok,63 voltam és 174 magas vagyok...
2020. júl. 26. 23:52
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
32%

Nem diétázni kell. Csak odafigyelni.

Egyelőre nem tudjuk hogyan étkezik a kérdező. Se azt, hogy konkrétan milyen körülmények között, hogy mondta a férje.

2020. júl. 27. 07:26
 12/49 anonim ***** válasza:
78%
Szülés előtt se lapos a hasam, mégis a ferjem imádja. En utalom de sajnos Ir meg PM betegség mellett nehéz a tökéletes alak. Férjed egy tapló de ezt te is tudtad eddig is. Aztan majd megcsal mert nem 60 cm a derekad hanem 63
2020. júl. 27. 07:35
 13/49 anonim ***** válasza:
92%
Akkor megmondod neki hogy te eljarsz heti 5szor edzeni egy nap es övé a gyerek... Az nem játszik mi? Vegye at a babat este és akkor dumaljon, de ha nem segit semmit akkor pofabe
2020. júl. 27. 07:37
 14/49 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagyok híve a gyerekek után fennragadó jelentős súlyfeleslegnek, és azt sem hiszem, hogy el kéne fogadnia egy nőnek és a férjének, hogy terhességenként fennragadt 10-20-30 kiló, de ilyen BMI mellett kötve hiszem, hogy gurul a kérdező. Ez a beszólás meg leginkább a férjet minősíti, bár úgy hiszem, nem most lett ilyen...

A kérdező helyében próbálnék tenni valamit ez ellen a rettentes súlyfelesleg ellen, utána keresnék egy normális pasast. Ez egy irtózatos tahó, és nem azért, mert kommunikál, hanem AHOGYAN kommunikál. Tudod kinek kéne...

2020. júl. 27. 07:46
 15/49 anonim ***** válasza:
94%
Volt ilyen tuskó exem aki hasonlóan fogalmazott. Azt mondta ő csak őszinte és segíteni akar. Hát én meg őszintén elküldtem a búsba..
2020. júl. 27. 07:48
 16/49 anonim ***** válasza:
95%

Szules utan 6 honappal engedett a doki hasazni, levittem a kaloriabevitelt 1400kcal-ra, napkozben ugy altattam a babat hogy aludt a teraszon babakocsiban es en minden eloretolasnal kitoreseket vegeztem. Amikor kisagyban aludt, kimentem a haz ele es lepcsoztem bebiorrel.

Este 10kor vegigcsinaltam egy sixpacks abs es plank kihivast, amit pinterestrol toltottem le, naponta megmondjak hogy mennyi es milyen felulest kell aznap. Ejjel szoptattam 3orankent. Kesobb beiktattam heti 3x5km futast.

Mocsar faradt voltam es nagyon sovany (bar valoban kockas lett a hasam). Mindezt azert mert a ferjem lelepett szules elott 2 honappal es kellett az onbecsulesemnek es a "gyasz" feldolgozasahoz. Nem egeszseges amit csinaltam es amikor ujra parom lett, estenkent aludtam vegre,normalisan kajaltam/ok es nem magamat kinoztam fizikailag, erzelmileg tobbe.

A ferjed egy sggfej, meg lehet csinalni amit ker, en vagyok ra a pelda, de csak a szervezet kizsigerelese aran vagy rengeteg segitseggel a baba korul, amit sejtesem szerint nem kapsz meg.

2020. júl. 27. 07:49
 17/49 anonim ***** válasza:
37%

Azért miért lenne paraszt, mert elmondja, hogy mi zavarja?

Azért paraszt, mert nem veszi ki a részét a gyereknevelésből. És ezért a kérdező a hibás, mert szült egy olyan embernek, aki nem veszi ki a részét a gyereknevelésből?

2020. júl. 27. 08:02
 18/49 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon szomorú néhány hozzászólás, és ékes példája, hogy mennyire fontos a párválasztás az ember életében. Természetesen nincs veled semmi gond, még túlsúlynak se nevezhető az az arany, amit írtál, az meg, hogy megváltozott a tested, természetes dolog. Nyugodtan megmondhatod a férjednek, hogy te is kilátásba helyezed a válást, ha elkeud rancosodni meg megnagyobbodik a prosztataja.

Ha fiatal lányok olvasnák ezt: ne válasszatok olyan faszit, aki folyton a külsőtökkel vegzál, mert csak rosszabb lesz.

2020. júl. 27. 08:03
 19/49 anonim ***** válasza:
76%
Hát, jó nagy tahó a férjed. xD De nem hiszem, hogy most hirtelen lett az, te is aztán jó embernek szültél gyereket... :D
2020. júl. 27. 08:03
 20/49 anonim ***** válasza:
88%

Én naponta kb 20percet edzek itthon, van amikor kardio, van amikor erősítő edzést, amíg a baba alszik. Ennyi simán belefer a napba, és az is fontos, hogy formában maradjon az ember. Az edzőterembe jarkalashoz fáradt lennék és túl sok időt vinne el, de rengeteg online edzésprogram van, szerintem jobban beillesztheto a baba-gondozó napirendbe.

Etkezesnel szoptatas alatt szerintem csak arra tudsz figyelni hogy ne ess túlzásokba, de nem ez a fogyokurak ideje.

Amúgy a férjed bunkó, szerintem akit szeretünk, ahhoz nem ilyen szavakkal közelítünk, nagyon kiabrandito. Szépen is lehet fogalmazni. Főleg hogy csak egészen kicsi túlsúlyod lehet.

2020. júl. 27. 08:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!