Szülés után sikerült a lapos has?
"Azért miért lenne paraszt, mert elmondja, hogy mi zavarja?"
Mondjuk a stílus? Mert el lehet mondani kevésbé bántóan a véleményt. Az én házastársam (férfi) 25 kilót rántott magára az elmúlt három évben, indirekt jeleztem neki hogy ránk férne egy diéta, mert az egészségét féltem, de szappannal mosnám ki a számat, ha ilyen stílusban szólnék bármikor hozzá... Plusz mivel én főzök, így próbálok neki kedvezni, ergo ott segítem, ahol tudom. Egy normális házasságban ez így működik, nem rúgok kettőt a másikba.
Amúgy az én csodalapos hasam megmaradt, de hála a lányomnak olyan kötényes és striás lett az egész köldököm körül, hogy tényleg szégyellem magam egy kétrészes bikiniben, de sokszor még otthon a lakásban is - ennek ellenére a férjem dicsér a legtöbbet, pedig objektíve ez nettó hazugság.
Hmm. Van pocim nekem is, a 3.baba előtt szedtem fel 5 kilót és most, hogy a baba 5 hónapos, ugyanúgy nézek ki. Nevetgélünk rajta a férjemmel, aki egy huszast szedett fel 6 éves ismeretségünk alatt :)
Ez a normális hozzáállás. Én kimerészkedek az uszogumimmal, ő is az apatestével, nem szégyelljük egymást.
Sikerülhet lapos has, szerintem egy olyan sportot keress, amit élvezel is. És a táplálkozásra figyelj.
De ez kicsi gyerek mellett segítséggel fog csak menni. Pl kérd meg a férjedet, hogy heti kétszer ő legyen a gyerekkel.
Én a többit nem minősítem, minden családban másként beszélnek egymással, te tudod, hogy mi fér bele. Ha rosszul esett, akkor mondd meg neki.
A férjed parasztsága meg a te lustaságod két külön dolog.
Szerethet a férjed lustán is, és tapló lehet veled akkor is, ha bomba nő vagy. Elsősorban magadnak felelj meg, és keress olyat aki úgy fogad el ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!