Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után sikerült a lapos has?

Szülés után sikerült a lapos has?

Figyelt kérdés
1;5 éve szültem kb 7 kg maradt rajtam persze a hasam már N olyan mint régen és maradt kispoci.Ma azt mondta a férjem ,hogy ha neki ilyen lenne O ki sem menne az utcára se,ja és ne vegyem magamra de ő gyerek mellett is biztos csinálna a felületeket....És egy szar kifogás amit mondok hogy nincs időm mert az hogy nincs segítség attól ha akarnék leadnam a plusz kg....Hiába hogy O sose segít,és alig van itthon a munka miatt.Es nem számít ha 11 kor is alszik el a gyerek mehetnek meg utána futni..Csak nekem esik ez rosszul?70 kg vagyok,63 voltam és 174 magas vagyok...
2020. júl. 26. 23:52
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
92%

"Azért miért lenne paraszt, mert elmondja, hogy mi zavarja?"

Mondjuk a stílus? Mert el lehet mondani kevésbé bántóan a véleményt. Az én házastársam (férfi) 25 kilót rántott magára az elmúlt három évben, indirekt jeleztem neki hogy ránk férne egy diéta, mert az egészségét féltem, de szappannal mosnám ki a számat, ha ilyen stílusban szólnék bármikor hozzá... Plusz mivel én főzök, így próbálok neki kedvezni, ergo ott segítem, ahol tudom. Egy normális házasságban ez így működik, nem rúgok kettőt a másikba.

Amúgy az én csodalapos hasam megmaradt, de hála a lányomnak olyan kötényes és striás lett az egész köldököm körül, hogy tényleg szégyellem magam egy kétrészes bikiniben, de sokszor még otthon a lakásban is - ennek ellenére a férjem dicsér a legtöbbet, pedig objektíve ez nettó hazugság.

2020. júl. 27. 08:22
 22/49 anonim ***** válasza:
89%
Ez a tahók legjobb kifogása, hogy ÉN CSAK ŐSZINTE VAGYOK! Mintha nem tudná magától amúgy is az ember, hogy hogy néz ki.
2020. júl. 27. 09:41
 23/49 anonim ***** válasza:
98%

Hmm. Van pocim nekem is, a 3.baba előtt szedtem fel 5 kilót és most, hogy a baba 5 hónapos, ugyanúgy nézek ki. Nevetgélünk rajta a férjemmel, aki egy huszast szedett fel 6 éves ismeretségünk alatt :)

Ez a normális hozzáállás. Én kimerészkedek az uszogumimmal, ő is az apatestével, nem szégyelljük egymást.

2020. júl. 27. 09:48
 24/49 anonim ***** válasza:
38%
Szoptattam mindket gyereket, kozben sportoltam, amennyi belefert es dietaztam. Nyilvan nem koplaltam. De nem igaz, h nem lehrt dietazni szoptatas alatt.
2020. júl. 27. 09:59
 25/49 anonim ***** válasza:
98%
A szülés utáni ott maradó kis pocak attól is lehet, hogy szétnyíltak kicsit a hasizmaid: az nem feltétlenül háj. Célzott tornával szépen helyre lehet hozni, viszont az olyan, hogy A FELÜLÉS TILOS, mert pont az egyenes hasizmot nem szabad terhelni, csak még jobban szétnyílik. A férjed meg tényleg milyen tirpák már, gondolom, ő egy kockás hasú adonisz.
2020. júl. 27. 10:04
 26/49 anonim ***** válasza:
92%

Sikerülhet lapos has, szerintem egy olyan sportot keress, amit élvezel is. És a táplálkozásra figyelj.

De ez kicsi gyerek mellett segítséggel fog csak menni. Pl kérd meg a férjedet, hogy heti kétszer ő legyen a gyerekkel.

Én a többit nem minősítem, minden családban másként beszélnek egymással, te tudod, hogy mi fér bele. Ha rosszul esett, akkor mondd meg neki.

2020. júl. 27. 10:05
 27/49 anonim ***** válasza:
86%

A férjed parasztsága meg a te lustaságod két külön dolog.

Szerethet a férjed lustán is, és tapló lehet veled akkor is, ha bomba nő vagy. Elsősorban magadnak felelj meg, és keress olyat aki úgy fogad el ahogy vagy.

2020. júl. 27. 10:24
 28/49 anonim ***** válasza:
83%
Van aki szoptatás mellett nem is tud fogyni.Én magamon tapasztalom, hogy azóta indultak el a kilók lefele mióta nem szoptatok.2 éves korában döntött úgy a gyerkőc, hogy nem kéri már alváshoz.Szóval 2 évig volt 12kg túlsúlyom, ez van.Párom egyszer se fikázott ilyen hangnemben.Reggel elmegy 7 fele és este 6-7 fele ér haza, pontosan tudja, hogy egy délután már nem alvó gyerekünk van, aki mellett alapvetően annyit mozgok, hogy fogyhatnék is, ha normálisan tudnám tartani a diétát(amit nem tudok úgy ahogy kellene).Ettől függetlenül, lassabban ugyan de mennek a grammok.Valaki írta, hogy ő 20 percet kardiózik vagy erősít szuper, ha ettől neki már van eredménye.Az én testemnek kell a napi 1 óra kardió vagy saját súlyos edzés, hogy épüljön az izom felefel szigorúan megtervezett és tartott étrend mellett.Nem vagyunk egyformák a fogyás se egyformán indul be.Szülés előtt aktívan sportoltam, mégsem tudom a régen felépített menetet tartani.Elég ehhez egy aktív gyerek és egy estig dolgozó férj.Őszinte leszek.Este 9 után mikor elalszik a gyerkőc megtehetném, hogy félre vonulok és letolok egy 1 órás etapot csak épp ha heti 5 napon ezt csinálom (mivel ennyit kellene) akkor kb többet ártanék a kapcsolatunknak, mint így, hogy nem ,,olvasztom a zsírt" hanem csak apránként kopik le.Őt nem zavarja, soha nem engedett meg ilyen minősíthetetlen ,,őszinte" hangnemet.Őszinték vagyunk egymáshoz, de nem bántjuk egymás önértékelését.Soha sem tettük.Szégyen, hogy valaki szerint ez a hangnem életünk párjával megengedett.
2020. júl. 27. 10:59
 29/49 anonim ***** válasza:
5%
Énn szülés után 10 héttel leadtam 7 kg-ot. Jelenleg 175 cm és 54 kg vagyok. Újra lapos és kockás a hasam.
2020. júl. 27. 12:42
 30/49 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta és nem is zabalok,csaszarom volt és lehet szétnyílt.De hát magamra annyi idő sem jut ,hogy fodrászhoz menjek.Egyezer mentem el és a 2 óra alatt 3 hívott fel hol vagyok.O nem veszi át a gyereket csak pampog ,hogy est 11 után is mehetnek futni.Soha egy tányért nem tett odébb itthon ,mert az a nő dolga.Mar a reggel jött bújt mert szerintem látta este rajtam ,hogy vérig sértett.Persze én is mondtam neki lehet át venni a gyereket megyek én edzeni szépülni, persze arra ideje nincs...Mert a heverjanak is 3 gyerek van és semmit nem kell segítsen és a nő nem panaszkodik.Nem baj én úgy állok most hozzá ,hogy nem soká vissza megyek dolgozni és szépen vagy odaall O is és teszi itthon is és a gyerekkel is a dolgát vagy elválunk és lesz olyan ember aki nem akad fent azon ,hogy van rajtam még pár kg.Nekem sem tetszik a hasam nagyon jól tudja ,de ha csak megjegyzést kapok rá és segítséget nem elmegy a kedvem.Epp a fogaval szenvedek a gyerekkel csak 4 keltünk éjszaka is de még éjjel 12 menjek futni ..
2020. júl. 27. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!