Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után sikerült a lapos has?

Szülés után sikerült a lapos has?

Figyelt kérdés
1;5 éve szültem kb 7 kg maradt rajtam persze a hasam már N olyan mint régen és maradt kispoci.Ma azt mondta a férjem ,hogy ha neki ilyen lenne O ki sem menne az utcára se,ja és ne vegyem magamra de ő gyerek mellett is biztos csinálna a felületeket....És egy szar kifogás amit mondok hogy nincs időm mert az hogy nincs segítség attól ha akarnék leadnam a plusz kg....Hiába hogy O sose segít,és alig van itthon a munka miatt.Es nem számít ha 11 kor is alszik el a gyerek mehetnek meg utána futni..Csak nekem esik ez rosszul?70 kg vagyok,63 voltam és 174 magas vagyok...
2020. júl. 26. 23:52
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, már rég kihajítottam volna, mint macskát szarás után. Legyen már önbecsülésed.
2020. júl. 27. 12:47
 32/49 anonim ***** válasza:
87%
ilyen gyökérnek minek szültél? mert tuti, hogy gyerek előtt is a házimunka a tied volt munka mellett és akkor se volt kedves
2020. júl. 27. 12:49
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt másodlagos problémának tűnik amiről elöszôr irtál. A nagyobb gond az, hogy se nem jó férj se nem jó apa ezek szerint. Ez sokkal nagyobb gond mint a te hasad. Ezen gondolkozzon el a férjed, hogy miről is szól a család....
2020. júl. 27. 12:49
 34/49 anonim ***** válasza:
90%

Aki szerint csak őszinte a férj... Hmm szóval szerintetek az a normális, hogy azt mondja a felesége hasára, hogy bele van 😨😨😨 gyönyörű mondhatom

Meg, higy így ki sem menne az utcára a helyében. Mi van??? Szóval szerintetek 7 kg plussz már felhatalmazás arra, hogy paraszt stílusban beszéljünk az állítólagos parunkal.

A stílus itt a baj. Amúgy a kérdező abszolút normál súlyban van a magasságához.

Kérdező van biciklid? Este ha haza ér a férjed, jozold, higy most ő babázhat. A gyerek már nem olyan pici. Nem csecsemő. Gondolom járni is tudd. Még az esti fürdés előtt vagy után attól függ mi a rutin amikir meg ébren van te fogod magad és elmész. Ha nem tetszik neki, csak hivatkozz ő rá, higy ezeket mondta. Nah nehigy már 11 után. Ne vicceljünk

2020. júl. 27. 13:00
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi a hibákért utolsó voltam
2020. júl. 27. 13:01
 36/49 anonim ***** válasza:
90%
Bocsi hogy így megkérdezem: mi a heréért szültél neki gyereket??
2020. júl. 27. 13:02
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Egy lusta bunkó gyökér a férjed és neked a hasad a legnagyobb problémád. Gratulálok mindkettőtöknek.
2020. júl. 27. 13:03
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
kiküld éjszaka futni? állandóan azzal vannak tele a hírek, hogy megtámadják a futó nőket. én párom kifejezetten utálja, ha későn akarok elindulni futni és inkább eljön, nemhogy kiküld az éjszakába...
2020. júl. 27. 13:05
 39/49 khniki ***** válasza:
85%
Az az igazság, hogy ha a kötőszövetek nyúltak meg a terhesség alatt, az soha a büdös életben nem lesz olyan, mint előtte. Csak műtéttel. Igaz, pár plusz kg még rajtam is van, de a hasam valahogy más lett.
2020. júl. 27. 13:21
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor is, azert hozd magad formaba h te jol erezd magad. A ferjed egy taplo, es nem csak ezert. Nem veszi at a gyereket? Elkuldenem a picsaba. De komolyan. Szules elott is ilyen seggfej volt?
2020. júl. 27. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!