Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elkötés, császár? Többi lent.

Elkötés, császár? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!34 éves vagyok és most derült ki, hogy várandós vagyok a 4.babámmal!

A 3 gyerekem hüvelyi úton született. Kérdésem pedig az, hogy kérhetek császárt a 4.babámmal, ha egyúttal el is szeretném kötettni magam?

Vagy nem így működik?

2020. júl. 23. 14:21
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Majd az orvos eldönti, látva a szülés menetét. Ez nem kívánságműsor.

Meg mit is akarsz ha 3-at hüvelyivel szültél?

2020. júl. 23. 14:25
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Beszéld meg az orvosoddal, milyen lehetőségek vannak, de amúgy a te döntésed alapvetően a császár is és a hüvelyi szülés is.

Az 1-es meg egy érzéketlen tahó.

2020. júl. 23. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom a kedves kérdező nem is akarna császárt, ha nem szeretné magát elköttetni. Szerintem meglehet beszélni így az orvossal.
2020. júl. 23. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Te tényleg császárt szeretnél az elkötés miatt? Össze sem hasonlítható a császár meg a laparoszkópia, előbbi sokkal nagyobb műtét. Gondold át! Ez nem lehet orvosi indok pont ezért, de sok orvossal meg lehet beszélni a császárt alapból is. De a negyedik gyerek már lehet tök simán kibújna, később meg egy pici műtét, 2 nap múlva semmi bajod. Te döntésed nem kötekedni akarok.
2020. júl. 23. 15:32
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Nem csinálnak császárt csak ezért. Ágyúval verébre.
2020. júl. 23. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:

De csinálnak császármetszést, sőt akkorra is kérheted, mikorra te akarod.

Nem értek ezzel egyet, de mindenkinek magánügye.

Kérdező, megbeszélés kérdése, elmondod ezeket a dokidnak, ő pedig elmondja hogyan lesz.

Jó egészséget kívánok! :)

2020. júl. 23. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Biztos van persze, aki kérésre császároz, de tényleg nem érdemes, mert az egy jóval nagyobb hasi műtét több kockázattal (és nagyobb heggel), mint az elkötés.
2020. júl. 23. 20:04
 8/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm szépen a válaszokat!

Azért gondoltam a császárra, hogy egy kalap alatt megcsinálnák és nem kellene még 4 gyereket otthon hagynom, míg elvégzik az elkötést! Természetesen még csak elméleti síkon van a dolog, azért is érdekelt más anyukák véleménye!

De azzal teljesen egyetértek, hogy azért a császár mégis egy nagy hasi műtét!

2-es köszönöm a megerősítést, hogy nem csak én éreztem tahónak az 1-est!

2020. júl. 23. 21:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi hüvelyire készülünk, de kértem dokit ha netán műtét lesz akkor egy kör alatt intézzük elkötést is. Szó nélkül belement. De csak emiatt nem kérném progi műtétet.
2020. júl. 25. 12:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!