Ez jóslófájás lenne?
Figyelt kérdés
Második babámat várom, de elsővel nem volt ilyen.
Menzesz szerű görcsöm van. De nem ez a jön megy, hanem a konstans érzem. Mintha mensiznék. Ez jóslófájás?
Amúgy egész nap érzem. Hajnalban egy másfél órát, aztán 10 órától szinte folyamatosan kisebb kihagyásokkal. Ma vagyok 36+6.
jan. 16. 21:25
2/8 anonim 

válasza:

Melegvízre, sétára, mozgásra enyhül, múlik, akkor igen.
3/8 anonim 

válasza:

36.hét az már 9 hónap itt az idő.
Az élet az úr,
Szívünkben lángra gyúl...
4/8 anonim 

válasza:

Hát, nekem a szülőszobán volt ilyen. Akkor már elfolyt a magzatvíz, szóval elég egyértelmű volt. De próbáltam mérni a fájásokat, de egyszerűen nem tudtam, mert így egybefolyt az egész. Folyamatosan fáj, csak volt amikor jobban, de nem hirtelen belenyilallt, hanem lassan erősödött, aztán gyengült. Fogalmam se volt, mikor kéne mérni.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem enyhült semmire, ugyanúgy konstans fájt. Viszont estére lefekvésre elmúlt, mert tudtam simán aludni, fájdalom nélkül. Úgyhogy most jól megijedtem, mert szülős táska nem volt összepakolva és a gyerekszobába is van még 1-2 tennivaló. Ezeket meg is csinálom ma meg hétvégén. Szerintem amúgy még szülés messze van mert kedden vette le a doki a streptococcus szűrést és azt mondta zárt vagyok, de a méhszáj felpuhult.
jan. 17. 07:40
6/8 anonim 

válasza:

Nekem ugyanez volt. Elsővel csak keményedtem, másodikkal meg 36 hetesen kezdődtek a jóslók, rendesen mértem, mert szabályosan ismétlődtek 3 percenként, csak gyanúsan rövidek voltak, viszont mindig elmúltak 3-4 óra után. De olyan szinten fájtak, mint a vajúdás. Végül csak 38+6 szültem, magzatvízelfolyással kezdve. De addig minden nap jóslóztam.
7/8 anonim 

válasza:

#5 nem jelent semmit, ebben be bízz 😅
Én 29-én du voltam orvosnál, mondta, hogy még pihenhetek, messze van még ez a szülés. 31-én hajnalban beindult.
8/8 A kérdező kommentje:
Jaj annak örülnék a legjobban ha beindulna magától, mert elsővel indítottak. De hát ma már semmi fájdalom, csak mintha valaki jól megrúgott volna ott lent :D de az is csak reggel. De kíváncsi vagyok hogy beindul e magától.
jan. 17. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!