Ez jóslófájás lenne?
Figyelt kérdés
Második babámat várom, de elsővel nem volt ilyen.
Menzesz szerű görcsöm van. De nem ez a jön megy, hanem a konstans érzem. Mintha mensiznék. Ez jóslófájás?
Amúgy egész nap érzem. Hajnalban egy másfél órát, aztán 10 órától szinte folyamatosan kisebb kihagyásokkal. Ma vagyok 36+6.
tegnap 21:25
2/4 anonim válasza:
Melegvízre, sétára, mozgásra enyhül, múlik, akkor igen.
3/4 anonim válasza:
36.hét az már 9 hónap itt az idő.
Az élet az úr,
Szívünkben lángra gyúl...
4/4 anonim válasza:
Hát, nekem a szülőszobán volt ilyen. Akkor már elfolyt a magzatvíz, szóval elég egyértelmű volt. De próbáltam mérni a fájásokat, de egyszerűen nem tudtam, mert így egybefolyt az egész. Folyamatosan fáj, csak volt amikor jobban, de nem hirtelen belenyilallt, hanem lassan erősödött, aztán gyengült. Fogalmam se volt, mikor kéne mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!