Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez jóslófájás lenne?

Ez jóslófájás lenne?

Figyelt kérdés

Második babámat várom, de elsővel nem volt ilyen.

Menzesz szerű görcsöm van. De nem ez a jön megy, hanem a konstans érzem. Mintha mensiznék. Ez jóslófájás?

Amúgy egész nap érzem. Hajnalban egy másfél órát, aztán 10 órától szinte folyamatosan kisebb kihagyásokkal. Ma vagyok 36+6.

jan. 16. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet az is, hogy megszulsz
jan. 16. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Melegvízre, sétára, mozgásra enyhül, múlik, akkor igen.
jan. 16. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:
22%

36.hét az már 9 hónap itt az idő.

Az élet az úr,

Szívünkben lángra gyúl...

jan. 16. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát, nekem a szülőszobán volt ilyen. Akkor már elfolyt a magzatvíz, szóval elég egyértelmű volt. De próbáltam mérni a fájásokat, de egyszerűen nem tudtam, mert így egybefolyt az egész. Folyamatosan fáj, csak volt amikor jobban, de nem hirtelen belenyilallt, hanem lassan erősödött, aztán gyengült. Fogalmam se volt, mikor kéne mérni.
jan. 16. 23:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem enyhült semmire, ugyanúgy konstans fájt. Viszont estére lefekvésre elmúlt, mert tudtam simán aludni, fájdalom nélkül. Úgyhogy most jól megijedtem, mert szülős táska nem volt összepakolva és a gyerekszobába is van még 1-2 tennivaló. Ezeket meg is csinálom ma meg hétvégén. Szerintem amúgy még szülés messze van mert kedden vette le a doki a streptococcus szűrést és azt mondta zárt vagyok, de a méhszáj felpuhult.
jan. 17. 07:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanez volt. Elsővel csak keményedtem, másodikkal meg 36 hetesen kezdődtek a jóslók, rendesen mértem, mert szabályosan ismétlődtek 3 percenként, csak gyanúsan rövidek voltak, viszont mindig elmúltak 3-4 óra után. De olyan szinten fájtak, mint a vajúdás. Végül csak 38+6 szültem, magzatvízelfolyással kezdve. De addig minden nap jóslóztam.
jan. 17. 09:27
 7/8 anonim ***** válasza:

#5 nem jelent semmit, ebben be bízz 😅

Én 29-én du voltam orvosnál, mondta, hogy még pihenhetek, messze van még ez a szülés. 31-én hajnalban beindult.

jan. 17. 16:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Jaj annak örülnék a legjobban ha beindulna magától, mert elsővel indítottak. De hát ma már semmi fájdalom, csak mintha valaki jól megrúgott volna ott lent :D de az is csak reggel. De kíváncsi vagyok hogy beindul e magától.
jan. 17. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!