Bal oldali nagyon erős állandó hasi fájdalom normális 37hetesen?
Egy hete elment a nyákdugóm. Vérzés miatt egy napot voltam kórházban tegnap délután 1 körül engedtek ki. 1 ujjnyira voltam nyitva. Valszeg csak tágulási vérzésem
Volt. Viszont kaptam infuziom vasat, mert nagyon vérszegény vagyok. Most hajnal 5kor arra keltem, hogy iszonyatosan fáj bal oldalt a hasam. Nem lent az ágyékomnál, hanem középen bal oldalt. Baba mozog, felkelt azóta. De nekem nem múlik el. Nem gondolnám, hogy szülési fájdalom, mert az jönne-menne. Valaki volt már így? Lehet csak rossz pózban aludtam és hamarosan elmúlik? Vagy lehet ez tényleg a szülés jele? Már olyan cikinek érzem megint megkérdezni a dokimat..
Ne érezd cikinek egyáltalán, ez a dolga. Ha bármi kérdésed van inkább kérdezz feleslegesen 50x, mint egyszer ne kérdezz meg valamit.
Simán lehet, hogy meghúztad vagy bármi, de kérdezz rá az a biztos :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!