Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bunkó lennék, ha nagyszülők...

Bunkó lennék, ha nagyszülők csak akkor szeretném ha bejönnének miután megszületett a kislányom, néhány óra elteltével?

Figyelt kérdés

Nem tudjuk még, hogy császár lesz vagy természetes szülés.

De bárhogy alakuljon, én belegondolva nem szeretném ha ott lenne más is.

Szülés utáni első pár órát csak magunknak szeretném.

Amúgy se tudom elengedni magam anyós előtt, így ha sírnék netalán a meghatottságtól nem kell visszafogni magam

F

2020. júl. 7. 14:49
1 2
 11/12 khniki ***** válasza:
Mi pár óráig a szülőszobában voltunk aranyórán. Utána mentünk csak át az osztályra.
2020. júl. 8. 15:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk a kórházba eleve csak 1 kísérő jöhetett be, a szülőszobára pláne, még jóbval a covid előtt. Ez nyilván férjem volt. Őszintén, nekem legjobb barátom anyukám, anyósomék a második családom, de rohadtul nem hiányzott oda nekem a világon senki más. Azt a fél napot, amíg engem összeférceltek (szakadt), aztán aranyóráztunk, meg méricskélték-talpra állítottak, felköltöztem a gyerekágyra, mindenki kibírta, délután bejött az összes nagyszülő megcsodálni az új rokont. Szerintem nem ez a bunkóság, hanem belepofátlankodni a friss család első perceibe.
2020. júl. 8. 18:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!