Mi az aktuális a kórházakkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy a vírushelyzet miatt eddig az volt, hogy mindenki ott szülhet csak ahová tartozik területileg. Ez még mindig aktuális vagy megint mehet mindenki ahova szeretne? Van valami oldal ahol naprakész infok vannak erről? Sajnos én nem találtam ilyet.2020. máj. 14. 12:03
1/3 anonim válasza:
Eddig sem kívánság műsor volt, hogy ki hol szül. A lakcímed szerinti kórház köteles fogadni, ha beindul a szülés. Persze lehet fogadni orvost a kiszemelt kórházban, és akkor nem probléma a lakcím. Azt is el lehet játszani, hogy megjelensz a kórházban mikor elkezdődik, de akkor megvan az esély rá, hogy azt mondják menj a kórházba, ahova tartozol.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, elötte is, csak a korona miatt volt egy szabályozás. Akkor ezek szerint visszállt az eddigi rendszer nagyjából?
2020. máj. 14. 13:01
3/3 anonim válasza:
Lassacskán vissza igen, viszont az az adott kórháztól függ, hogy mikor, mert a vírus miatti intézkedések elméletileg a járvány lecsengése után, még érvényben maradnak egy ideig biztonsági okokból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!