Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Nyitray Gábor-ról milyen...

Poci-maci kérdése:

Dr. Nyitray Gábor-ról milyen véleményetek van? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Melyik kórházban szültél mellette?

Fogadott orvosod volt vagy csak éppen ügyeletben kerültél hozzá?

Előre is köszi a válaszokat

2010. júl. 28. 12:46
1 2 3
 21/28 palacsinta1992 ***** válasza:
63%
A vilag legjobb es legfazonabb nogyogyasza.en jarok hozza most 38 hetes kismama vagyok es mindig varom hogy jojjon el a nap mikor mennem kell hozza mert jo kedvre derit es teljesen megbizom benne.csak ajanlani tudom mindenkinek.szerintem azert van a nokben rossz tapasztalat mert a nogyogyaszok altalaban figyelmetlenek bunkok es durvak es sajnos az ilyen jo orvosok pedig nem ertik miert vagyunk veluk bizalmatlanok pedig csak az atlag rontja el az egeszet,de mint a Nyitray aki szerintem figyelmes megerdemel tobb jo szot is:)kar hogy ritka az effele orvos!
2013. aug. 18. 17:09
 22/28 anonim ***** válasza:
utolsó, sok sikert! Nála szülsz?
2013. aug. 22. 13:55
 23/28 palacsinta1992 ***** válasza:
Sajnos nincs választott orvosom, pedig szerettünk volna vagy is lekéstünk a Nyitrayról a másik pedig az, hogy ilyen világba inkább a babára költjük azt a pénzt is, de ha milliomos lennék, akkor bármennyit fizetnék az orvosnak de így szűkre kell venni a nacit!Utólag köszönöm:)
2013. aug. 24. 14:50
 24/28 palacsinta1992 ***** válasza:
kicsit elszámolt engem, de megesik, 6ika helyett 17én szültem:)attól függetlenül velem nagyon rendes volt:)
2013. okt. 2. 20:15
 25/28 anonim válasza:
Tudom, hogy 5 éve tették fel a kérdést, de úgy gondolom aktualitását nem veszítette még el! Az én véleményem a következő. Alaposnak még véletlenül se nevezném a Nyitrai doktor urat!Első terhességemről (lombik) van szó, amit a második próbálkozásra jött össze! A 10. hetében kértem tőle, nézzük meg minden rendben van-e odabent?! Nagy nehezen megcsinálta az uh-ot (többször is elmondta, hogy nem tesz jót a babának az uh) Szívhangot keresett, de nem találta, azt mondta biztos valami baj van a géppel, úgyhogy most nem tud szívhangot mutatni! Na, akkor nem kellett volna ezt annyiban hagynom, utólag már tudom! Lemérte a méretét 24 mm, amit én már akkor keveseltem, de legyintettek az okos asszisztenssel együtt, hogy nem az internet a mérvadó, ne foglalkozzak azzal mit írnak az interneten, az enyém ekkora és kész! 12. héten egy professzionálisan felszerelt magánklinikára mentünk genetikai vizsgálatra. Rossz előérzetem volt, üresnek éreztem magam. Sajnos az érzés jogos volt: a magzat nem élt  a méretéből és a homályos körvonalából megállapították, hogy már régen elment a magzat kb. a 9. héten. Ennyit az alaposságáról…
2015. márc. 2. 14:56
 26/28 anonim válasza:
Csak még annyit a pontosság kedvéért. Ez a dr. Nyitray Gábor jelenleg a 13.ker.Szegedi úti szakrendelőben és a Bajcsy kórházban rendel.
2015. márc. 2. 15:05
 27/28 anonim válasza:

Tudom, hogy régi kérdés, és a kérdezőnek már nem, de másnak talán még aktuális:

Én első terhességgel sztk-ba jártam hozzá terhesgondozásra, és ügyeletben szültem (nem nála). Másodszor fogadott orvosom volt, nála is szültem.

Mindkét esetben ugyanolyan alapos volt, azzal a különbséggel, hogy fogadott orvosként bátrabban hívtam, ha kérdésem volt. Az SZTKs szülésem rendben volt, de sok beavatkozás történt,ami nem biztos, hogy szükséges lett volna (gyorsították a folyamatot).

Az általa levezetett szülés teljesen beavatkozásmentes volt. Szerintem egy korrekt orvos, néha fanyar a humora de alapvetően barátságos és nem annyira lekezelő/rideg/szenvtelen, mint a többi nőgyógyász, akivel előtte dolgom volt. Summa summarum: én elégedett voltam vele sztk-s és fogadott orvosként is.

Mindehhez hozzátartozik,hogy relatíve problémamentes terhességeim és komplikációmentes szüléseim voltak. Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert sajnos igazán csak bajban ismerszik meg a jó orvos.

2016. febr. 3. 23:24
 28/28 anonim válasza:

Ez az alak a honlapja szerint 2017-ig volt a XIII. kerületi rendelőintézetben nőgyógyász. Ott jártam nála egyszer (6-7 éve), mindössze azért, hogy felírassam az évek óta szedett tablettámat (általában a másik ott rendelő orvoshoz mentem, de épp nem kaptam hozzá időpontot, a tablettára meg szükség volt).

Minősíthetetlen bánásmódban, kioktatásban volt részem, miközben egy pillanatig sem érdekelte a kórelőzményem. El se engedte mondani, hogy miért szedem én azt a tablettát, ki és miért írta fel. Megvizsgálni nem is akart... Borzasztó tapasztalat volt. Anyukám is járt nála, hasonló rossz tapasztalatokat szerzett. Ekkor döntöttem úgy, hogy nem veszem igénybe lehetőleg még gyógyszer felíratásra sem a tb által finanszírozott szolgáltatásokat.....

Hanem magánorvoshoz megyek, akit megpróbálok én kiválasztani...

Hogy mernek ezek így viselkedni a betegekkel? Kikérem magamnak ezt a modort! Kár, hogy ezt akkor nem mondtam...

Senki ne mondja, hogy amúgy jó diagnoszta meg kiváló szakember. El se jut odáig, hogy megvizsgáljon, ott ül és semmit nem csinál, csak minősíthetetlenül ócsárol, mindössze azért, mert nem "fizető" beteg vagy.

Persze a magánrendelésén nyilván nem mer így viselkedni, ott biztos valamit nyújt is a borsos díjért cserébe. Ez sokat elmond egy orvosról.

Ezért is írok ide, hogy aki rákeres lássa, hogy negatív vélemények vannak.

2019. dec. 4. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!