Dr. Nyitray Gábor-ról milyen véleményetek van? (Bővebben lent)
Melyik kórházban szültél mellette?
Fogadott orvosod volt vagy csak éppen ügyeletben kerültél hozzá?
Előre is köszi a válaszokat
Tudom, hogy régi kérdés, és a kérdezőnek már nem, de másnak talán még aktuális:
Én első terhességgel sztk-ba jártam hozzá terhesgondozásra, és ügyeletben szültem (nem nála). Másodszor fogadott orvosom volt, nála is szültem.
Mindkét esetben ugyanolyan alapos volt, azzal a különbséggel, hogy fogadott orvosként bátrabban hívtam, ha kérdésem volt. Az SZTKs szülésem rendben volt, de sok beavatkozás történt,ami nem biztos, hogy szükséges lett volna (gyorsították a folyamatot).
Az általa levezetett szülés teljesen beavatkozásmentes volt. Szerintem egy korrekt orvos, néha fanyar a humora de alapvetően barátságos és nem annyira lekezelő/rideg/szenvtelen, mint a többi nőgyógyász, akivel előtte dolgom volt. Summa summarum: én elégedett voltam vele sztk-s és fogadott orvosként is.
Mindehhez hozzátartozik,hogy relatíve problémamentes terhességeim és komplikációmentes szüléseim voltak. Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert sajnos igazán csak bajban ismerszik meg a jó orvos.
Ez az alak a honlapja szerint 2017-ig volt a XIII. kerületi rendelőintézetben nőgyógyász. Ott jártam nála egyszer (6-7 éve), mindössze azért, hogy felírassam az évek óta szedett tablettámat (általában a másik ott rendelő orvoshoz mentem, de épp nem kaptam hozzá időpontot, a tablettára meg szükség volt).
Minősíthetetlen bánásmódban, kioktatásban volt részem, miközben egy pillanatig sem érdekelte a kórelőzményem. El se engedte mondani, hogy miért szedem én azt a tablettát, ki és miért írta fel. Megvizsgálni nem is akart... Borzasztó tapasztalat volt. Anyukám is járt nála, hasonló rossz tapasztalatokat szerzett. Ekkor döntöttem úgy, hogy nem veszem igénybe lehetőleg még gyógyszer felíratásra sem a tb által finanszírozott szolgáltatásokat.....
Hanem magánorvoshoz megyek, akit megpróbálok én kiválasztani...
Hogy mernek ezek így viselkedni a betegekkel? Kikérem magamnak ezt a modort! Kár, hogy ezt akkor nem mondtam...
Senki ne mondja, hogy amúgy jó diagnoszta meg kiváló szakember. El se jut odáig, hogy megvizsgáljon, ott ül és semmit nem csinál, csak minősíthetetlenül ócsárol, mindössze azért, mert nem "fizető" beteg vagy.
Persze a magánrendelésén nyilván nem mer így viselkedni, ott biztos valamit nyújt is a borsos díjért cserébe. Ez sokat elmond egy orvosról.
Ezért is írok ide, hogy aki rákeres lássa, hogy negatív vélemények vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!