Mi a véleményetek erről? Anyukám ellen van hogy babám legyen. Bővebben lent!
A párommal van egy 2 éves kisfiunk és most tervezzük a kistesót.
Külön élünk igaz albérletben de külön.
Anyu minden áron le akar beszélni. ma vagy 20 percig mondta a magáét a telefonban...
Mit tennétek a helyemben?

ez nem édesanyád döntése.
1. Vagy megkéred sépen, hogy ne szóljon bele a dolgaidba, egyszerűen csak örüljön az unokájának, hogy hogyan tartjátok el, az hadd legyen a ti dolgotok
2. Csak akkor mondod el, mikor már benne jársz a hetekben (én a 18. héten mondtam el, így már se köpni, se nyelni nem tudott szegény) és max. ártatlan szemmel ráfogod a véletlenre.

Én kapásból lecsaptam volna a telefont, már kb. 3 perc után. Az ég világon semmi köze hozzá, nem neki szülöd, hanem magadnak/magatoknak. Amíg nem rajta élősködtök, addig nincs is beleszólása.
Én imádom az édesanyámat, de ha nekem ilyet mondott volna, garantált lett volna köztünk a mosolyszünet...

Először is!
Anyukádnak tényleg nem sok köze van hozzá!
Másodszor! Azért tudni kellene milyen körülmények között éltek. Van-e munkátok, mennyit kerestek stb!
:-)
A párom dolgozik és is próbálok itthoni munkát keresni addig is.
Teljesen ki van akadva anyu.
Azt mondja mi lesz ha egyedül maradok 2 gyerekkel (szétmegyünk),nem bírjuk eltartani stb.
Jó persze mondja hogy azt csinálunk amit akarunk de folyamatosan osztja az észt.

A párom dolgozik és nem is keres rosszul.
Én gyesen vagyok de én is igyekszem valamit találni addig is.
Kocsirészletünk van de az jövőre letelik.

Pontosan mivel érvel? Milyen (számára) nyomós okokat tud felhozni?
Én sem hagynám, hogy beleszóljon...ez nem az ő élete, nem az ő döntése.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!