Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Nyitray Gábor-ról milyen...

Poci-maci kérdése:

Dr. Nyitray Gábor-ról milyen véleményetek van? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Melyik kórházban szültél mellette?

Fogadott orvosod volt vagy csak éppen ügyeletben kerültél hozzá?

Előre is köszi a válaszokat

2010. júl. 28. 12:46
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Nekem régen volt ő a dokim, de nem terhesség alatt, tiniambulanciára mentem hozzá a Csepeli kórházba, első vizsgálat, fogamzásgátló íratás stb. A gyógyszer felírása előtt csak feltett 2 kérdést a családomban előforduló betegségekről, de nem küldött vérvételre pl. Mentem és kaptam a receptet. Elég nyájas is volt, nyomta az arcát egyszer puszira is a vizsgálat befejeztével, én kislisszantam és soha többé ne mentem. Azóta kiderült, hogy nem is szedhettem volna hormont mert baj van a pajzsmirigyemmel, de ez már egy másik történet. Lehet, hogy alaposabb lett volna ha pénzt kap érte, de bevallom ez eszembe sem jutott 18 évesen.
2010. júl. 28. 12:56
 2/28 anonim ***** válasza:
Ő a Nővérem dokja, két gyereket is nála szült, ő imádta. Nekem sajna messz van, én is mentem volna hozzá. A Bajcsy kórházban szült nála a Tesóm.
2010. júl. 28. 12:57
 3/28 A kérdező kommentje:
Szia hát el is hiszem hogy nem jutott eszedbe 18 évesen nekem sem jutott volvana eszembe :)
2010. júl. 28. 13:02
 4/28 A kérdező kommentje:

Majd ha besz a nővéreddel kérdezd már meg tőle hogy fogadott orvosa volt???

Vagy csak sztk alapon járt hozzá

2010. júl. 28. 13:03
 5/28 anonim ***** válasza:
Igen, fogadott orvosa volt. Amit az előző válaszoló írt az szinte hihetetlen a NYitriról. Pont, hogy nem az a nyájas típus, pont fordítva. Meg hogy puszit kért volna... de persze elhiszem. csak fura.
2010. júl. 28. 13:45
 6/28 A kérdező kommentje:

én 2x voltam nála én ilyet nem vettem észre hogy nem úgy végezte volna a munkáját ahogy kellene!

Csak az egyik ismim járt hozzá magánba és azt mondta vele meg mint a pokróc szülésnél úgy bánt!!!

hát az ember döntse el hogy most mi van

2010. júl. 28. 15:06
 7/28 anonim ***** válasza:
Kicsit fura stílusa van, az tény, nem az a nyálaskodós. És az, hogy milyen a szülésnél, az meg szerintem a szülő nőtől is függ. (persze, alapba rendesnek kell lennie), de nem is tudom...
2010. júl. 28. 15:15
 8/28 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Tényleg így volt, miért írnék mást. Sajnos. Én is sokkal jobban örültem volna, ha elsőre nem ilyen nőgyógyászt fogok ki... Nehéz volt utána a másodikban bíznom. De fiatal voltam, mindig a párom nélkül mentem be a rendelőbe, ő kint várt, lehet, hogy ezért volt nyájas.

2010. júl. 28. 15:21
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tavaly Ő csinálta a 12 heti genetikai Uh-ot, és baromira lealázó, és szenvtelen volt.

Sajnos nagyon rossz volt a tarkredő értékem, tehát tudhatta, hogy el kell vetetni a babát, de semmit nem mondott.

Tök sokáig nézte az UH-ot, hiába kérdeztem, nulla válasz, már remegtem, és a könnyeimet nyeltem, mire közölte, hogy felöltözhetek.

Mire kijöttem, már le is lépett, se viszlát, se dögölj meg, csak a nővérke szemén láttam a sajnálatot.

Nem vártam, hogy együtt sírjon velem, de azt hiszem, hogy a betegnek joga van tudni, hogy mi történik vele, és ha én nem tudom, hogy az az érték egy rakás sz@r, akkor mi van????

Gyanútlanul elmegyek majd a 16 hetes afp vérvételre, ahol közlik, hogy meg kell szüljem?

Mert ugye így még az volt a "szerencsém", hogy a 14 héten egy abortusszal megúsztam.

Csak a papírra írta alulra, hogy genetikai vizsgálat javasolt. JAVASOLT, érted? A terhesvitamin is javasolt, mégsem eszi mindenki...fel kellett volna hívnia nyomatékosan figyelmemet, hogy nem jó vmi, és húzzak el még egy dokihoz.

Akkor megfogadtam, hogy hozzá, soha többet nem megyek, és a mostani terhességemnél azért is fogadtam dokit, hogy nehogy véletlenül is nála kelljen szülnöm.

Biztos jó diagnoszta, meg nőgyógyász, DE EGY ORVOSNAK EMBERNEK IS TUDNIA KELL LENNI! (szerintem)

37 hetes

2010. júl. 28. 18:28
 10/28 A kérdező kommentje:

az utolsónak üzenem:

Nem semmi szegénykém akkor nem 1 jó élmény volt ez számodra főleg hogy első babádról volt szó!

Most kihez jársz??

nekem ez a második szülésem lessz az elsővel nyíregyházán voltam terhes és ott is szűltem meg ezért nem tudom hogy itt mi a szokás!!

2010. júl. 28. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!