Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Nyitray Gábor-ról milyen...

Poci-maci kérdése:

Dr. Nyitray Gábor-ról milyen véleményetek van? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Melyik kórházban szültél mellette?

Fogadott orvosod volt vagy csak éppen ügyeletben kerültél hozzá?

Előre is köszi a válaszokat

2010. júl. 28. 12:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Most Dr. Toldi Lászlóhoz járok.

Nekem Ő bejön, fiatal, olyan 35-37-re tippelném, nagyon szimpi, és alapos, jól tűri a paráimat, és elküld mindenhová.

3 "orvospróba" után döntöttem mellette, remélem a szüléskor is jól együtt tudunk majd "működni". :-)

A magánrendelésére járok, de rendel a tízenvalahanyadik kerben is az SZTK-ban. De Én a magánt választottam, tavaly óta gyűjtünk rá.

Van neki honlapja, ha gondolod nézd meg, csak a nevét kell beütni.

szióka :-)

2010. júl. 28. 19:24
 12/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom, aktuális-e még a kérdésed, nekem is ő az orvosom, én nagyon meg vagyok vele elégedve. Nála fogok szülni is, remélem, jó tapasztalatokkal :)
2010. aug. 31. 07:42
 13/28 A kérdező kommentje:

szia persze aktuális még

és hol fogsz szűlni mert én még azt sem tudom

2010. szept. 2. 18:38
 14/28 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A Doktor Úr a Bajcsyban vezet szüléseket, így ha minden jól megy, a mi lánykánk is ott fog születni. (Mondjuk elég messze van tőlünk, de remélem ez nem lesz gond.) Sokan sokfélét írtak itt róla. A neten egyébként többnyire jó véleményeket találtam, habár nincs sok fórum stb. róla. A saját tapasztalataim nagyon jók vele (bár nem rég óta járok csak hozzá, a terhességemet nem vele kezdtem). Mondjuk néha kicsit cinikus, de ez engem nem zavar, mert időnként én is az vagyok. :) Viszont alapos, minden kérdésemre válaszolt eddig, és ellentétben sok másik orvossal (nekem is volt szerencsém egy párhoz), tényleg elérhető, nem csak mondja magáról. Ha hívom, és nem veszi fel, általában pár órán belül visszahív. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Te is babát vársz? Mennyi idős vagy?
2010. szept. 6. 11:57
 15/28 A kérdező kommentje:

Szia igen én is babát várok és 22 hetes vagyok én vele kezdtem meg a terhességemet de ez nekem ez már az 2.-ik terhességem az első terhességemmel nyíregyházán jártam de ott nincs ennyi kórház csak 1 így ez nem volt kérdés :)

Neked fogadott orvosod?

Mert én nem járok hozzá magánba mert én az elsővel is úgy voltam hogy neki ez a szakmája és kötelessége ellátni!!!

Több pénze van nekik mint nekem és az én pénzemet nem fogja zsebre vágni!! :)

Most lehet hülyén hangzik de én még aki levezette a szülést annak sem adtam pénzt és ügyeletbe kerültem hozzá!!

2010. szept. 6. 12:05
 16/28 anonim ***** válasza:
Sztk-ba járok hozzá, szülni viszont nála szeretnék. Én 20 hetes vagyok. Úgyhogy kb. egyszerre szülünk :) Nekünk első gyerkőc lesz.
2010. szept. 6. 12:22
 17/28 anonim ***** válasza:
Ja, én úgy vagyok vele, hogy szívesebben bízom magam valakire, akit ismerek, és ha a szabadidejében bejön a kórházba azért, hogy nála születhessen meg a lurkó, akkor azért éppen nem jár fizetés, szóval biztosan adunk majd neki valamennyit.
2010. szept. 6. 12:25
 18/28 A kérdező kommentje:

hát mondjuk nyíregyen teljesen más a szülés itt jobbak a nézetek pl nálunk nyíregyen akár hányszor mentem tanácsadásra annyiféle dokival volt szerencsém! :(

Itt tényleg teljesen más hát nagyon remélem hogy én is nála fogok szűlni!!

2010. szept. 6. 15:12
 19/28 A kérdező kommentje:

12:22-es válaszoló esetleg tudnál írni nekem?

Vagy esetleg arra gondoltam tarthatnánk a a kapcsolatot ha neked nem lenne gond!?

2010. szept. 6. 15:13
 20/28 anonim ***** válasza:
írtam privit :)
2010. szept. 7. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!