Dr. Nyitray Gábor-ról milyen véleményetek van? (Bővebben lent)
Melyik kórházban szültél mellette?
Fogadott orvosod volt vagy csak éppen ügyeletben kerültél hozzá?
Előre is köszi a válaszokat
Most Dr. Toldi Lászlóhoz járok.
Nekem Ő bejön, fiatal, olyan 35-37-re tippelném, nagyon szimpi, és alapos, jól tűri a paráimat, és elküld mindenhová.
3 "orvospróba" után döntöttem mellette, remélem a szüléskor is jól együtt tudunk majd "működni". :-)
A magánrendelésére járok, de rendel a tízenvalahanyadik kerben is az SZTK-ban. De Én a magánt választottam, tavaly óta gyűjtünk rá.
Van neki honlapja, ha gondolod nézd meg, csak a nevét kell beütni.
szióka :-)
szia persze aktuális még
és hol fogsz szűlni mert én még azt sem tudom
Szia igen én is babát várok és 22 hetes vagyok én vele kezdtem meg a terhességemet de ez nekem ez már az 2.-ik terhességem az első terhességemmel nyíregyházán jártam de ott nincs ennyi kórház csak 1 így ez nem volt kérdés :)
Neked fogadott orvosod?
Mert én nem járok hozzá magánba mert én az elsővel is úgy voltam hogy neki ez a szakmája és kötelessége ellátni!!!
Több pénze van nekik mint nekem és az én pénzemet nem fogja zsebre vágni!! :)
Most lehet hülyén hangzik de én még aki levezette a szülést annak sem adtam pénzt és ügyeletbe kerültem hozzá!!
hát mondjuk nyíregyen teljesen más a szülés itt jobbak a nézetek pl nálunk nyíregyen akár hányszor mentem tanácsadásra annyiféle dokival volt szerencsém! :(
Itt tényleg teljesen más hát nagyon remélem hogy én is nála fogok szűlni!!
12:22-es válaszoló esetleg tudnál írni nekem?
Vagy esetleg arra gondoltam tarthatnánk a a kapcsolatot ha neked nem lenne gond!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!