Milyen módszerekkel lehet legyőzni a szüléstől való félelmet, neked mi segített?
Ajaj, 3. baba és még mindig félsz? Akkor én lassan átkapcsolok pánik módba.
El-el kap a félsz mostanság, még van 4 hetem kb.
Követem a kérdést ha nem baj, mert nagyon izgulok én is.
Nekem első baba lesz és hát én is izgulok milyen lesz. Abban reménykedek, hogy a férjem hátha ott lehet majd. Én inkább próbálok arra gondolni, hogy sok millió nő szült már, csak nem halok bele. 😁 pedig para sztorit a saját anyámtól is tudok szülés kapcsán. De csak arra akarok gondolni, hogy képes vagyok rá és a testem is.
33+1 hkm
Első vagyok.
Mikor még nem féltem, és tesóm kérdezte, hogy félek-e csak lazán rávágtam, hogy "minden csozé csicska megtud szülni, akkor én miért ne tudnék?".
Mióta félek, ezt mantrázom, másképp nem megy :D
Én magától a szüléstől egyáltalán nem féltem, pedig az első elég komplikáltra sikerült/ vákuumos/
Nekem könyvek segítettek.
Útmutató szüléshez pl.
Alkalmaztam az abban olvasottakat.
Minden másodpercben ott voltam fejben.. semmit nem felejtettem el
Otthon vajúdtam..Csak a végére mentünk kórházba /elsőre is a kitolás volt a problémás/
Könnyű, gyors szülésem lett..
Olvassatok el Marie F. Momgan-szules ahol en iranyitok c konyvet, nekem ez segitett.
Nekem masodik szulesem volt 3honapja, ez a konyv segitett h bizzak a testemben es hogy elhiggyem hogy pokoli kinok nelkul is lehet szulni. Lehetett! Kovettem a konyv tanacsait, es felve mentem be a korhazba a gyenge fajasaimmal, hogy hat talan joslofajas, mert nem erzek eros fajdalmat, de nezzenek meg. Kiderult h 5centire nyitva voltam, innentol 3oran belul a kezemben volt a lanyom. Az orvosom es a szulesznom le volt dobbenve h ennyire keves fajdalommal vajudok. Ehhez a szemlelethez kell egy orvos aki nem ad oxyt automatikusan, csak ha indok van ra, es ennyi. Semmi extra kepesseg nem kell hozza. A kismamas csoportban ahol ajanlottam 2en probaltak ki ezt a modszert, mindketten ugyanilyen tapasztalatot szereztek mint en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!