Miért van ilyen sok "félekaszüléstől" kérdés?
Ooo a szules nem faj
Legalabbis nekem nem fajt egyik sem
Kicsit rosszul ereztem magam meg kemenyedtem eleg sokat igy beultem az autoba es bementem az ugyeletre
A doki meg a vizsgalat utam elrohant h ajaj szules, de en meg rohogtam h na neee es mi van a vajudassal ? 15 perc mulva a kezembe volt a gyerek 🙂
A masik ket gyerekkel a korhazba se ertem be spontan otthon szules lett 🙂
Egyszer csak jott a nyomo inger es par perc utan kicsusszant alig volt idom egy tiszta lepedot elokapni.
Mire kiert a mento mar rendbe tettem magam es a gyereket. Mazli h a masodiknal eppen otthon volt a ferjem a harmadiknal a anyosom. Igy legalabb nem kellet a nagyobbakkal foglalkozni.
Amugy mindegyik kb 1 hettel elobb jott.
Nalunk a csaladban a noi agon mindenki ilyen konnyen szult vagy vajudas sem volt vagy eppen csak valami.
Masik az h nagyreszt fejben dol el a dolog ha arra kondicionalod magad h fajni fog es huu de szar lesz akkor kb bemagyarazod magadnak es tenylegesen kellemetlenebb lesz mint alapesetben lenne. Ha azt mondod h siman kibirhato es gyerekjatek es nyugi chill van akkor jobban birod majd.
Ez a placebohatas agyi szinten.
Aha M tehát ha átmegyek zenbe akkor még se kottyan ha mondjuk vajúdok 24 órát aztán szana szét szakadok odalent mert az én 4 kilós gyerekem nem csak úgy kicsusszan. Vagy épp az sem ha úgy kell vákummal kirángatni mert nem jön magától. Értem. Sőt a gátvarraton már simán röhögve ugráló másnap.
Szerintem inkább örülj a szerencsédnek és ne beszélj marhaságokat
Kedves 15os
Nem zenbe kell atmenni 😁
Hanem a terhesseg elejetol azt kell elhitetni magaddal h a szules nem kinszenvedes teljesen kibirhato allapot.
Az a baj h a mai vilagban a rossz pozicio az orvosok korhazak jelenlete es az orvosok hozzaallasa miatt ennyire rossz.
Ha tudatosan keszulsz ra akkor sokkal konyebb lesz pl azzal h nem remtortenetekket olvasol halgatsz kvazo sokkolva magad es h ennek igy kell lennie. A fenet kell.
Amugy a masodik gyerekem 4150g szuletett es 58cm hosszu volt szal nem volt kicsi 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!