Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rossz anya vagyok?

Rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés
1 hete szültem, nagyon nehéz szülés volt iszonyatosan szenvedtem. Mikor meg született végre a baba nagyon boldog voltam hogy végre a karomban tarthatom. Majd másnap reggel közölték a kórházban hogy a baba nincs jól, légzési nehézség lépett fel és a Pesti kórházba kell vinni velem együtt. Nagyon megrémültem, nem akartam hogy bármi bajom essen. Ma vagyunk itt egy hete, a légzés segítőt már másnap el hagyta egyre jobban lett majd besargult és kék fény alá tették, nem tudtam rendesen etetni hol sikerült hol szondán kapta a tejet. Megviselt ez a pár nap, abszolút nem éreztem azt a földöntúli boldogságot amire számítottam,de betudtam annak hogy a nehéz szülés és a körülmények.. Ma mikor mentem a picihez az intezivre közölték hogy elmúlt a sárgaság és ki költözhet egy külső szobába ahol már nincs inkubator és ha meg tanult rendesen enni mehetünk haza. Eddig erre a napra vártam hogy mikor kapunk már jó hírt viszont még most sem érzem azt amit kéne. Egész nap sirhatnekom van és arra vágyom hogy haza mehessek, félek hogy nem fogom jól gondozni a babát hogy már nem inkubatorba lesz és elrontok valamit. Rossz anya lennék vagy ha végre otthon leszünk mint egy család változni fog?
2019. aug. 11. 13:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy rossz anya! Azok is félnek, akiknél nem volt semmi gond, hogy majd nem tudja ellátni. Akik megjárták az intenzívet mégjobban. Mi is voltunk pic-en, légzésprobléma miatt. Maga a látvány is embertpróbáló, ijesztő és minden anya egyik rémálma, hogy az intezíven látja a babáját. Utána meg félsz, hogy mi van ha újra baj lesz, ha egyedül vagy vele és akkor megint rosszul lesz (jártam elsősegélyre terhesen, mégis pánikoltam, nehogy újra baj legyen) .. De ez elfog múlni. Nem varázsütésre, de elmúlik. Hagyj időt magadnak, ha bármi kérdésed van nyugodtan kérdezz rá a nővéreknél. De szuper anya vagy! Egy fáradt, stresszes de jó anya.
2019. aug. 12. 06:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én babámmal minden rendben volt, mégis iszonyat félelmet és zavart éreztem a szülés utáni napokban. A hormonok is közrejátszanak egyébként. Nálad pedig még a problémák is- teljesen érthető a reakciód. Majd összeszoktok. Ne aggódj ezen!
2019. aug. 13. 07:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyen problémám volt megis műtötték a kisbabámat. S egy cső is volt az orrába 2hónapig :( 3hétig volt bent a gyermek klinikán mindennap sírva mentem haza nélküle, hogy mikor jöhet már haza aztán közölték, hogy minden rendben ha megtanul enni 3-4nap és hazajöhet akkor megrémültem mi lesz velünk itthon a csővel az orrába mi lesz ha kihuzza 2óránként szívni kellett az orrát, de kb. 1hét után beletanultam s azóta is imádom mindent megtennék érte azóta 3 éves és semmi baja :)
2019. aug. 30. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!