Nagyon rossz anya vagyok?
Én is így érzek. Már nagyon szülhetnékem és babázhatnékom van. Nekem is 2., így tudom milyen a szülés és már túl akarok lenni rajta.
Viszont nekem sajna még 6 hetem van.
Szerintem ez a vege fele termeszetes.Mar en is nagyon varom mikor fog megszuletni.
36 hkm
Szia!
Én több mint 10 hete hányok (még csak az elején vagyok)--de minden egyes alkalommal amikor kijövök a wc-ből azt kívánom, bárcsak már vége lenne az egésznek-és meglenne a baba...
Nekem tényleg odébb van (de nagyon megkínlódom az elejét-mint eddig mindkét alkalommal :( )
Kitartást! Lassan szeretgetheted a picurkádat :)
Hát akkor nem vagyok egyedül.A vége felé nagyon ingerült voltam már,hetek óta alig aludtam,csontjaim majd szét szakadtak,hőség...Apróságokért lekiabáltam néha a kisfiamat,amit nagyon megbántam,úgyhogy ezek az érzések teljesen normálisak.
Én azóta már túl vagyok a szülésen(alig 6 napja) és teljes a nyugalom és békesség itthon,a pici csak eszik alszik,hetek óta nem aludtam ilyen jókat,úgyhogy nem feltétlenül lesz nehéz szülés után.
Kitartás és könnyű szülést kívánok.
22hetes vagyok. Egész hétvégén az apámat és a féltesómat pesztráltam, nehéz a fiam, a páromat kértem cipelje már helyettem, nem zavarja, hogy megszakadok. Mivel Romániából jöttek, apám baromira régen 15éve nem járt Bpn, a tesóm kétszer volt... Gondolhatod este 9nél előbb nem voltunk itthon, 10kor fektetés a kicsinek, ő is ki volt... Reggel 6kor keltem, reggeli, kv, baba...
Mára akadt egy kis problémám, és hiába nem tudja a párom telefonon megoldani, de egy kukkott semmit, csak az unott hang, hogy ha nem megy hívjam az anyját... Jah, majd ezek után minden egyes ilyen alkalommal, hetente tízszer, mert őlordsága nem hajlandó besegíteni nekem, már gyereket cipelni sem, mert ő fáradt... A mai nap után, nem csak a terhesség végénak, hanem az egész, gyerek család mindenségnek a végét kívánom.
Ezek után én rosszabb anya vagyok, mint te, mert per pill azt kívánom bárcsak ne lennének. És mivel feszült, a három nap alatt idegroncs anyuka vagyok a kicsik is megérzik... Ők is jól felhúzzák az agyam. A magzat idegesen, nyugtalanul kalimpál odabent, a nagy nyüglődik, bújna is meg nem is, nem találja a helyét, amivel csak idegel...
Szóval nem vagy vele egyedül, néha sikítva menekülnék a világból...............................................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!