Rossz anya vagyok?
Még ha semmi baj sem lett volna, akkor is normálisak lennének az érzéseid.
Dehogy vagy rossz anya. Minden rendben van veled.
Milyen hülyeség ez? Hogy lennél rossz anya? Fáradt vagy testileg, lelkileg, súlyos traumákon mentél át.
Lehet hogy csak nagyon lassan lesz jobb. Ne várj magadtól irreális dolgokat. Otthonra kérj sok hasznos segítséget (ne okoskodókat, hanem aki tényleg csendben elmosogat, ringatja a babát stb).
Türelem.
Nem nem vagy rossz Anya!!! Csak 180 fokot fordult veled a világ. Az az érzés idővel alakul ki nekem nem volt nehéz szülésem de nem úgy alakult semmi ahogy megálmodttam és ugyan ezt éreztem. Az a baj hogy mindenhonnan azt szajkózzák hogyha születik egy gyermeked neked attól a pillanattól fogva imádnod kell. Én is azt hittem h vmi gáz van velem mert csak az óriási felelőséget éreztem és rettegtem.
Viszont ahogy telik az idő úgy fog kialakulni az érzés és minden vele eggyütt.
Hidd el nincs miért aggódnod és beszéld ki magadból ezeket a dolgokat vkinek akiben megbízol!! Plusz tartsd mindíg szem előtt!! Nem kell hogy SZUPER ANYA legyél elég ha pont annyira vagy jó ami a babádnak és neked megfelel!!
Hibázni fogsz de majd tanulsz belölle ne gondold túl a dolgokat és bízz a gyerekedben és magadban.
Hidd el neki így is úgy is Te leszel a leg szuperebb.
Helyesírásért bocsi telóról ringatás közben pötyögök 😅 6hós babó anyukája.
Szerintem csak nagyon sok romantikus filmet láttál, és az elvárásaid magasak.
Èn a szülés után mindent éreztem, csak azt nem, hogy mily nagyszerü most az életem. Persze boldog voltam, persze örültem a babának nem is kicsit. De pár héttel vagy hónappal a születés után egy csendes szép nap után mikor minden szuper volt és ránéztem a gyerekemre éreztem csak azt a szuper anyai érzést. Talán nem is gondolkoztam, nem is figyeltem az érzéseimet az elsö hetekbe. Talán csak túlélö módban voltam...
Teljesen normalis amit érzel. Akkor is normális lenne ha nincs komplikáció.
Gondold el, hogy vannak akik napokat, heteket akár hónapokat is töltenek PIC-en, milyen bizonytalanul félve mennek haza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!