Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit gondoltok arról, aki csak...

Mit gondoltok arról, aki csak 3 hónapig akar szoptatni?

Figyelt kérdés
2017. szept. 12. 07:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kincsesné. Azt ugye tudod, hogy sok ember szemében pont az teszi ellenszenvessé a szoptatáspártiakat, hogy ilyen hevesen kardoskodtok, hogy rajtatok kívül mindenki önző meg lusta. Tudod, vannak nők, akiknek nem az a legelső eredményük életükben, hogy lett egy gyerekük, és emiatt nem is úgy állnak hozzá, hogy most ettől ők istennővé váltak. Van, aki akar szoptatni, van, aki nem, van, aki nem szereti, de azért egy darabig csinálja. Attól még lehet valaki nagyon jó anya, hogy nem áll be a Nagy Szent Szoptatunk szektába, és esetleg a saját igényeit is szeretné szem előtt tartani (pl. átaludna pár éjszakát, amíg a férje etet cumisüvegből, és így nappal több türelme lesz a gyerekhez), nem pedig húsz éven át veri a mellét hős mártírként, hogy ő mindenért lemond a gyerekért.

Ja, és HASZNÁLJ MÉG TÖBB NAGYBETŰT, mert attól aztán SOKKAL JOBBAN IGAZAD LESZ :D

2017. szept. 16. 17:35
 22/26 anonim ***** válasza:

"Azt ugye tudod, hogy sok ember szemében pont az teszi ellenszenvessé a szoptatáspártiakat, hogy ilyen hevesen kardoskodtok, hogy rajtatok kívül mindenki önző meg lusta. "

Na pont ugyanettől ellenszenvesek a természetes szülés mellett kardoskodók, mégis minden második anya, aki természetesen szült, lenézi a császárosokat. Ezek örök vitatémák, mert mindenki magát tartja a szuperanyának, a többit meg x@ranyának. Amúgy a mártírkodást én sem bírom.

2017. szept. 17. 10:36
 23/26 anonim ***** válasza:
#22 Mert ennyit értek el az életben, hogy mázlijuk volt és nem kellett császározni őket. Én is a természetes szülés híve vagyok ugyan, de legalább bevallom, hogy azért, mert fosok a műtétektől, annyira, hogy tisztelek mindenkit, aki ép idegekkel kibírta :)
2017. szept. 18. 02:57
 24/26 A kérdező kommentje:
Én császárral szültem és örültem neki. Ajjaj. Szoptatni sem tudtam sokáig, de nem viselt meg. Most akkor sz@ranya vagyok? :D
2017. szept. 18. 07:57
 25/26 anonim ***** válasza:
22%
Azt nem tudhatjuk, hogy szaranya vagy-e...de hogy nagyon buta, az kiütközik az utolsó rendkívül velős és hasznos hozzászólásodból.
2017. szept. 18. 09:06
 26/26 anonim ***** válasza:
#25 Miből vontad le, hogy buta?
2017. szept. 18. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!