Mit gondoltok, ha egy nő 46 évesen gyereket akar?
Ki vagyok en h itelkezzek? :) 2017 a sarkunkban. Nem 1910et írunk. Fejlett az orvostudomany, amig van petèd van esèly, es persze èp sperma! :) a tobbit a tudomany segiti, ha kell!! Es a sok vitamin. Drukkolok!
22N
28hkm
Felelötlenseg ebben a korban. Fel is kell nevelni es nem 18 eves koraig , utana meg rögtön meghalni .
Azonkivul egy 46 eves nönek rohangaszni egy kisgyerek utan, nagyon nehez, tönkrevaghatja az egeszseget , mar nem ugy viseli a kialvatlansagot mint 25 evesen.
Szoval nem tanacsos es most nem a technologiarol van szo , mert nem az fogja felnevelni
Anyám 38 volt mikor megszülettem, a 46 kissé extrém, de nem lehetetlen.
Szerintem nem lehet ezért elítélni. Egyéni döntés.
Hogy biológiailag összejön-e még az ugye egy másik kérdés...
Egyébként teljesen rendben van. Látok ilyenre példát többet is a környezetemben, és állítom, hogy jobban jár vele a gyerek, mintha éretlen 20 évesekre lenne bízva a felnevelése, amit gyakorlatban úgyis a nagyszülők végeznek el.
Egy idősebb szülő lehet, hogy nem fog együtt futkározni a gyerekkel, és nem fogja tudni megtanítani, hogy kell bekapcsolni egy számító- vagy egy mosógépet, de jóval nagyobb nyugalmat áraszt, több megértésre képes, kiegyensúlyozottabb családi légkört teremt, nagyobb lelki és anyagi biztonságot tud nyújtani, mint az, aki még saját magát sem ismerte meg igazán. Egy átlagos 26 éves nő félbehagyott iskolával beleszüli a gyereket egy albérletbe, 2 év múlva lelép a fszija, mert azt se tudják még mit akarnak, aztán a gyereken vezeti le az összes frusztrációját, aki igazából csak útban van neki. Egy 46 éves nő azért már nem itt tart. És nem kell aggódni, a nő még 76 éves korában is jön-megy, ezernyi dolgot végez, és ha józan életet él, akkor megvan még 90 évesen is.
Egyébként az én anyám is lehetett volna a nagyanyám. Na és akkor mi van? Semmi negatívumot nem tudnék mondani, pedig most törtem egy kicsikét a fejemet... Tökéletesen felnőttem szeretetben, biztonságban. És jóval nagyobb tudást, élettapasztalatot tudott nekem átadni. Amíg mások anyjának annyi volt a fejében, hogy kell lötyögni a diszkóban, addig nekem azt is mesélték otthon, hogy kellett éhezni, fázni és rettegni a háborúban. A többieknek ezt már nem mesélték, aztán most meg lehet nézni, olyan hülye is lett ez az ország, bele is vezetik előbb-utóbb megint valamibe.
Amire oda kell figyelni, hogy egészséges legyen a gyerek, sok lehet már ilyenkor a kockázat. Akiket ismerek, sokuknak örökbefogadott gyereke van, azt azért tegyük hozzá. Én saját vagyok.
"Egyébként teljesen rendben van. Látok ilyenre példát többet is a környezetemben, és állítom, hogy jobban jár vele a gyerek, mintha éretlen 20 évesekre lenne bízva a felnevelése, amit gyakorlatban úgyis a nagyszülők végeznek el."
Ezzel egyetértek. Sokan úgy vállalnak gyereket hogy semmi tapasztalatuk sincs, és még sokszor a párkapcsolatuk is kétséges, de a gyerek az kell, mert kifutunk az időből. Aztán rosszabb esetben jön a válás és egyedül marad a lány a gyerekkel. Sajnálom, lepontozhattok de ez így van még ha nem is tetszik. Rengeteg leányanyát látok interneten, sokan közülük épp hogy betöltötték a 20-22-t és egyedül vannak a gyerekkel.
Viszont 46 évesen már kicsit túlkoros az a személy, de nem megoldhatatlan a felnevelése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!