Ezen a héten vagyok a 12. terhességi hetet de az anyósom még hallani sem akar arról hogy baba dolgokat szerezzünk be. Ti mit gondoltok még várhatunk vele?
Bőőőven. Hova akartok sietni? Sőt már csak babonából se szoktak ilyen korán bevásárolni a babának.
Nekünk elég későn 23. héten derült ki a neme (fiú). Amíg a nemet nem tudtuk vásárolni se akartunk nagyon. A fő dolgokat a 30.héten vettük meg. Ruhákat 36.héten. Tökéletesen időben voltunk.
En nem birtam magammal, ennyi idosen mar vettem egy par zoknit neki :D olyat, ami fiunak is jo meg lanynak is. Anyosek persze leszoltak, de nagyon erdekelt, mint mindig ;)
Szerintem max te is vegyel egy par zoknit, ha annyira be vagy zsongva, akkor picit lenyugszol :D
Ha nem anyóssal éltek és/vagy nem az ő pénzéből vásárolnátok, akkor nem sok köze van hozzá.
Egyébként igaza van, a második trim. végén se lennétek még egyáltalán elkésve.
Ezt most csak azért írtad ki, hogy bele tudj kötni anyósodba. Nem kell neki megmondani, hogy kaptatok ezt-azt és kész.
Mondjuk nem is értem, ezen mi esett rosszul. Az, hogy még korainak tartja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!