7,5 honapos babam 6 honaposan megult a kezere tamaszkodva, most meg nem akar sehogy. Tietek mit csinal ennyi idosen?
ennyi idősen hátról hasra tudott fordulni, és ennyi. kb ilyenkor, 8 hónaposan kezdett mászni, abból pedig 1-2 héten belül felült (előtte csak ha én ültettem fel). 10 hónapos elmúlt, mire megtanult hasról hátra fordulni.
1 évesen már szinte egyáltalán nem mászott, csak gyalogolt.
5 éves, és semmiben nincs lemaradva a csoporttársaitól, az egyik legokosabb, legügyesebb kisgyerek.
na jó, rajzolni nem szeret, így nem is megy nagyon.
7,5 hónaposan nem sokat. 2-szer átfordult 6 hónaposan hátról hasra és vagy egy tucatszor hasról hátra (utál hason), de azóta se ismétli, csak az oldaláig fordul. Eszi a lábfejét, hason maga alá húzza a lábát, hol egyiket, hol másikat, de a kezével nem végez kúszó mozdulatot.
Nem szeret támaszkodni sem.
Jövő héten neurológiai kontroll (előzőn rendben volt, hiába lassúbb).
Bár az én babám 6 hónapos de ugyan ezt csinálja ő is. Gyönyörűen ül egyedül ha leteszem,mondtam ezt a Védőnőnek és azt mondta hogy ha pl ültetjük a babát idő előtt azt később Ki fogja hagyni.
Hagyni kell a saját ütemében fejlődni. Ezzel nekem is bogarak ültetett a fülembe, mostmár semmit sem merek csinálni a babámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!