6 hós babám 2 hete mászni akar, de nem tudja a kezét előre tenni még. Most 3 napja már nagyon ülni akar, de még nem tudja megtartani magát. Lehet hogy ettől alszik nyugtalanul és ezért nyűgös sírós egész nap?
Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 07:31
1/4 anonim válasza:
Ha nem tud mászni, akkor hagyd, amíg rájöna módjára.
Ezt az "ülni akar" dolgot nem egészen e´rtem, úgy érted, hogy felülteted, de elborul? Mert ha igen, akkor nagyon sürgösen felejtsd el ezt, ezzel ugyanis tönkreteszed a gerincét.
Ha elég feljett lesz hozzá, akkor magától fogja az ülö helyzetet "kitalálni" és úgy ülni fel, ahogy neki megfelelö
2/4 anonim válasza:
Az ülni akart én sem értem.
Az alvás a nagymozgások kialakulásának időszakában borulhat, benne van a pakliban. Attól pedig lehet nyűgös, hogy nem piheni ki magát.
A mászásra majd rájön :)
3/4 A kérdező kommentje:
Mászó helyzetben a fél seggére mindíg ráül. de az egész testsúlyát még nem helyezi a fenekére
2016. márc. 16. 14:17
4/4 anonim válasza:
akkor nem ülni akar, hanem csak próbál :)
cukik az ilyen kis cirkálók :)
meglátod, nemsokára utol sem fogod érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!