Mit tegyek, ha hisztizik a 8 hós kisbabám? Sokan azt mondják, ilyen korban nem tudnak hisztizni, de igen, tudnak! Ha nem az van, amit ő akar, akkor ordít. Egész nap szórakoztatni kell, különben unatkozik és sír.
Nagyon szeretem, de már teljesen ki vagyok készülve. Mindenáron menni akar, de még nem tud kúszni sem és én meg nem rohangálhatok vele egész nap a lakásban.
Próbáltam már, hogy határozottan rászólok, de semmit sem segít. 1 pillanatra abbahagyja, aztán folytatódik a hiszti.
Ha leteszem hasra, hogy próbálkozzon, akkor azonnal átfordul és sír... :(
Sztem is tudnak hisztizni. Kislányunk 9 hónapos és ha elveszem onnan ahova nem mehet akkor hátravágja magát, kapálózik, hangosan magyaráz. Igaz ő már közlekedik, mert tud mászni, fal mellett menni, meg önállóan tud 2m megtenni. Így igazából neki az a baja ha nem rá figyelek. Akkor nyekereg.
Ha elkezd hisztizni akkar ott szoktam hagyni, nem foglalkozok vele és akkor abba is hagyja és jön utánam.
Na bocsi ez nem a kérdésre volt igazán válasz csak azért írtam h nem csak a tied tud hisztizni.
Na amúgy sztem a tiéd nem unatkozik hanem mérges h nem tud menni. Érdekes játékot tenyél elé pont egy kéznyújtásnyira h próbálgassa. Én mindig ezt csináltam mikor tanulta mert nálunk is sokat mérgelődött. De amúgy nálunk a kúszási vágyat a szekrény alja indította meg, mindig ahhoz ment.
hajjajj ,mintha az én kissebbik fiamról írnál,szinte lilára tudta ordítani a fejét mikor hasra fordult de nem bírt még se kúszni se mászni!magyarul többet akar csinálni mint amit tud!
Én nem bírtam nézni a "szenvedését",elvittem egy Dévényes gyógytornászhoz!
Na ő megnyomogatott neki valam iolyan pontokat,hogy az első alkalommal keresztül kúszta a dévényes szobáját,majd még1x elmetünk következő héten és utánna meg mászott mint a villám!Onnanstól kezdve pedig minen jó,halad normális ütemben a mozgása!
Most 22 hós és szalad,fut,rohan!
Hát tegnap kiborultam én is lányom is.Ő mászik utánam de nehogy azt hidd h jobb lesz.Egész nap ölbe akart lenni de az nem megy.Úgy képzeld el wcre se akart kiengedni....
Én du 5kor feladtam s hagytam sírni, mert akkor még enni se tudtam
Magától abbahagyta 10 perc múlva mire megkajáltam.
Ma meg meg se tudom fogni...
Rakd hasra fordigasd vissza majd rájön.Nem vok a sírni hagyás híve de muszáj kicsit néha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!