11 hetes babánkkal napközben egész nap játszani kell, különben sír. Minden játékot hamar megun és kézben akar lenni. Valakinek hasonló tapasztalata?
Azért akart egész nap kézben lenni, mert ehhez szoktattátok. Ha nem szoktatjátok le róla, akkor később sem játszik majd egyedül és hordozhatod állandóan.
Nyugodtan hagyd sírni, nem lesz semmi baja tőle.
Utolsónak igaza van!
Bár èn sem szerettem soha ha ordít meg nem kell felvenni mindig! Nekem már a3.is itt szuszof mellettem de ha felveszem ha nem akkor is ordít egy idő után
Utolsónak igaza van!
Bár èn sem szerettem soha ha ordít meg nem kell felvenni mindig! Nekem már a3.is itt szuszog mellettem de ha felveszem ha nem akkor is ordít egy idő után üdv egy 3 gyerekes anyuka
NE hagyd sírni! Még nagyon pici! Ha majd többmindent tud csinálni egyedül, jobban el lesz!
Nekünk a 2. lányunk volt ilyen. Nem hagytuk sírni, sőt rengeteget volt kézben, mégis néhány hét múlva megtanult egyedül játszani! Ne tartsd félelemben a gyerekedet! Fél egyedül, még nem tudja, hogy-hogy nem vagy vele! Ha egyedül hagyod, persze, hogy nem lesz olyan sírós, hiszen elveszíti benned a bizalmát, és feladja, látja, hogy ha sír, attól sem lesz jobb. De ez nem jelenti azt, hogy kiegyensúlyozott, nyugodt ember lesz belőle! Aztán majd kamasz korábban nézhetsz, hogy szeretethiánya van, depis, stb.
Kitartás! Már nem sokára könnyebb lesz!
5 vagyok nem tudom mièrt lettem 0 százalèk hasznosválaszadó???
Marha èrdejes már 2 gyerkőcöt neveltem eddig ès nem èrtem ugyan mièrt nem hasznos a válaszom !Biztos tuti 100% okosak vannak itt de èn ugy gondolom ugy jó ahogy ènis csinålom mert mint irtam irtam mindkèt módszert kipróbåltam ès egyik gyerekemnek sem lett baja!
Persze nyilván nem addig hagyom sírni amíg nem kap levegőt!Vègszó igenis hagyni us kell sírni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!