5 hósak múltunk 1 hete és felül támaszkodva a babánk, utána olvastam hogy nem tesz még jót a gerincének . De akár hogy elfektetjük akkor is felül, kúszni is 4 hónapos kora óta kúszik. Volt valaki akinél ugyanez volt?
Ne teremts olyan helyzetet, ahol fel tud ülni.
Sokat legyen hason - onnantól mindent lehet, amit agától csinál. Ha kúszik, kúszik.
Ne fogd vissza! Sokkal több kárt okozol neki, mint hinnéd! Ő ilyen, hamarabb fejlődik a mozgása. Az én fiam 4 hósan kúszott, ült, mászott, 6 hósan állt, 9 hónaposan egyedül, kapaszkodó nélkül elindult.
Egy tanács: Felejtsd el, hogy többesszámban beszélsz a fiadról, mert (bocsi a kifejezésért) hulyenek fognak nézni.Így úgy hangzik mintha te is az ő szintjén léteznél. Kezeld külön személyiségként, hiszen ő az is, nem pedig egy szerved!
Másodiknak ..nem tudok olyan helyzetet teremteni mivel az ágyunk közepén is felül a kezére támaszkodva mindegy hol van épp ....
Aki azt irta hogy ne többes számmal írjam hogy vagyunk annak üzenem ...had tudjam már én :) majd ahogy én érzem én nem szakönyvekből nevelek hanem ösztönösen :) ahogy jön amit érzek :) úgyhogy nem felejtem el :)
Mindenkinek köszönöm a választ
annak az anyucinak akinek mindent hamarabb csinál a babája ...akkor tudja miről is beszélek :)
Általában kézre támaszkodva ülnek fel először. Utána jön az, hogy támaszkodás nélkül is tud ülni.
Úgyhogy üljetek, támaszkodjatok. Aztán, ha bekakiltatok, akkor cseréltessétek le a pelenkátokat, mert nála még so-so, de neked már ciki lesz kakis pelusban üldögélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!