Anyukák? Van olyan közületek, hogy nem akartatok gyereket, terhes letettek és változott mégis a véleményetek? nekem már van 3 fiam. Tesóm sokáig azt érezte egyáltalán nem akar gyereket, most már 50% igen.
Èn nem akartam gyereket, majd megtaláltam az igazit, de még akkor sem nagyon. Inkább csak az agyam mondogatta, hogy kellene.
Egyik hónapban nem jött meg, nagyon megijedtem, hogy terhes vagyok. Nem tudom mi miatt maradt ki, de a teszt negativ volt és köv hónapban meg is jött. Azt hittem örülni fogok, de nagyon mélyen csalódottságot éreztem. Akkor kezdett el bennem motoszkálni a gondolat, hogy igenis szeretnék babát.
Rá egy évre elkezdtünk próbálkozni, első hónapban össze is jött, de elvetéltem. Azt a fájdalmat leírni nem tudom. Mivel nem kellett művi befejezés, rögtön próbálkoztunk tovább és terhes is maradtam. Végig aggódtam a terhességet és az első perctől kezdve beleszerettem a babámba. Most 5 hónapos és leírni nem tudom, hogy mennyire szeretem a fiam :-) ezt nem lehet senkinek sem elmesélni, milyen amikor az embernek gyereke van, ezt csak át lehet élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!