Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehet hogy mégis terhes vagyok?

Lehet hogy mégis terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Ma voltam a dokinál 03.22. 03.10 e óta fájó mell, mindjárt megjön érzés. 03.12.én kelett volna megjönne de semmi. Uh 16mm nyálkahártya, vérvétel negatív. 26.án kell vissza mennem. Azért mert a vérvétel teszt negatív lett még lehet hogy terhes vagyok!?
2016. márc. 22. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
nem. vérvétel nem hazudik. ha negatív akkor nem vagy terhes.
2016. márc. 22. 18:40
 2/8 A kérdező kommentje:
És ha még nem elég magas a hcg?
2016. márc. 22. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes.

Ha március 12-én kellett volna megjönnie, akkor már elég magasnak kellene lennie a HCG-nek, hogy bármilyen teszt kimutassa, nemhogy vérvétel. Közel 6 hetes terhességet észre kell vennie a dokinak.

2016. márc. 22. 19:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem babát várok de a petesejtem cisztáváalakult és ez miatt voltak a terheségi tünetek, meg egy honap kimaradás. :( nekem is negativ lett a tesztem Vér, vízelet egyaránt. Sajnos
2016. márc. 22. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Mikori vérvétel lett negatív? Mert pont a lényeget nem sikerült leírni. Ha mostani, akkor nyilvánvalóan nem vagy terhes.
2016. márc. 22. 21:26
 6/8 A kérdező kommentje:
A mai vérvétel 03.22. De nem mindig 28 naposak a ciklusaim. Utoljára például ugy volt meg hogy december 8 , aztán február 5 .
2016. márc. 22. 21:45
 7/8 A kérdező kommentje:
De mivel a mindjárt megjön érzés meg a mellfeszülés már két hete tart , és 16mm lett az uh on, ezért mondta a doki hogy ő szerinte terhesség , de a vérvétel mégis negatív lett
2016. márc. 22. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia!Lehet,hogy mensi elött fogant a baba azért nem mutatja még ki a vérvizsgálat.A 16 mm nyálkahártya nagyon jó utalhat terhességre.
2016. márc. 24. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!