Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meg sem akarom próbálni a...

Meg sem akarom próbálni a szoptatást? Akkor mit kell majd tegyek?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem akarom csinálni. Tápszert már a kórházba is vigyek? Ilyet lehet csinálni? Nem akarom, hogy ott majd erőltessék a dolgot, bár gondolom, ha én nem akarom, akkor úgysem kényszeríthetnek.

Valaki esetleg tudna tanácsot adni, hogy mit kezdjek majd a tejjel, hogyan tudnám minél hamarabb leállítani a tejtermelődését?

2017. aug. 11. 13:29
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Bocs, elfelejtettem törölni az idézet végét.
2017. aug. 12. 13:17
 52/54 anonim ***** válasza:

Az a tuti,ha van nalad tapszer,pl uzsokiban ikres kismamának mind8g csak 30ml-t adtak,mert kb annyit eszik egy pár napos baba...csak a kicsike a duplajat vagta be es ehes volt :/

Nem akarlak letorni es kivanom,hogy olyan babat kapj aki mellett teljesulnek a vagyaid,de az anyasag igenis lemondasokkal jar(neeem vagyok szuperanyu..mielott barki)

Az elso gyereknel en ettol teljesen depressziso letten,egy allandoan porgo,mozgo eletet eltem,na ezt telen egy 10 napos babaval nem lehet.NE add fel onmagad teljesen,de igenis kemeny kompronisszumokat kell kotni.most egy 2,5 eves es egy 5 hetes baba boldog anyukaja vagyok ,eljarunk otthonrol,de meg nem az igazi.

Renelem nem bantasnak veszed,csak leirtam hatha segit kicsit :)

2017. aug. 12. 16:22
 53/54 F. Eszter ***** válasza:

Vigyel tapszert. Legyen cumisuveg, cumi, cumisuveg melegito es sterilizalo. A babaviz bontas utan 24 oraig hasznalhato forralas nelkul, ha hutoben tarolod. Valaki vigyen be minden nap.

Eriltetni nem tudom, megprobaljak-e, kenyszeriteni senki nem kenyszerithet. Olyan sincs, h itt kotelezo szoptatni. A baba taplalasa ugyanis ANYAI kompetencia.

Kerhetsz gyogyszert az apasztasra, de nem javaslom. Elapad a tej magatol, ha nem urul melled. Ha feszulne, fejj megkonnyebbulesig. Ezzel elkerulod a gyulladast es segited az apadast.

Egy tipp a vegere: szules utan eloszor hadd szopjon a baba egyszer legalabb, az elotej (kolosztrum) nagyon fontos neki. Az mar ott van a melledben. Ne fejd, koraszulest okozhat.

2017. aug. 14. 15:46
 54/54 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el mindent.

A lényeg, hogy ne bababarátnak nevezett kórházba menj, ott nem adnak tápszert, rossz szemmel nézik, cumit se szeretik.

Facebookon nézz babás csoportokat, ott szoktak ilyenekről részletesen beszélni hol milyenek a csecsemősök.

2017. aug. 20. 16:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!