Meg sem akarom próbálni a szoptatást? Akkor mit kell majd tegyek?
Egyáltalán nem akarom csinálni. Tápszert már a kórházba is vigyek? Ilyet lehet csinálni? Nem akarom, hogy ott majd erőltessék a dolgot, bár gondolom, ha én nem akarom, akkor úgysem kényszeríthetnek.
Valaki esetleg tudna tanácsot adni, hogy mit kezdjek majd a tejjel, hogyan tudnám minél hamarabb leállítani a tejtermelődését?
Adnak tápszert, neked meg gyógyszert ad a dokid, hogy elálljon a tejed. Erőltetni nem fogják, természetesen nem kényszeríthetnek. Elkönyvelik majd, hogy nem oldod meg a gondjaidat azért, hogy egészségesen tudd táplálni a gyereked. Nem gond, gyakori az ilyen fokú önzés manapság.
Én pszichológust ajánlanék első körben.
A helyes válasz így hangzik:
Adnak tápszert, neked meg gyógyszert ad a dokid, hogy elálljon a tejed. Erőltetni nem fogják, természetesen nem kényszeríthetnek.
A többi csak felesleges duma.
Igen fognak adni tápszert. :) gondolom nem erőltetik majd a szopiztatast! Mindenkinek a saját döntése hogy mit szeretne a gyermekének adni.én nem ítélem el azokat akik nem akarnak szopiztatni!és tényleg nem kell ez a nyomi szöveg h az anyatej a legjobb stb...
Sajnos nekem nem jött össze a szopiztatas és amikor kezdtük a hozzataplalast és interneten néztem utána mit h kell és mindenhol azzal kezdték a szöveget h anyatej a legfontosabb blablabla
Köszönöm a válaszokat!
Lehet önzőnek vagy akárminek nevezni, nekem ez problémát a hétköznapjaimban nem okoz. Ami viszont igen, hogy több, mint 8 hónapja, annak hogy már nem vagyok ura a testemnek. Nagyon elegem van ebből a parazita életmódból. Nem a gyerek tehet róla, világos. Szerintem neki sem kényelmes, de nyilván tőlem függ. Ezért csendben elviselem a terhességem összes velejáróját és bocsánatot kérek majd egyszer tőle, amiért a szüléssel én ezt szeretném megszakítani.
Az csak egy dolog, hogy én ezt a szoptatós dolgot eleve valami egészen hihetetlennek tartok (és negatív értelemben). A másik pedig az, hogy amint lehet én szeretnék újra mozogni. Nem azonnal nagy dolgokra kell gondolni, de érzelmileg nagyon megviselt, hogy amit 7 napból 7-en reggel és este is csináltam, a terhességgel olyan szinten leredukálódott, hogy az elképesztő. Tudom, mégis így is sokkal többet mozogtam, mint egy átlag ember, de én nem ehhez voltam szokva. A terhességem alatt kezdtem el értékelni az amúgy teljes fizikai épségemet, mivel most éreztem magamat először annyira korlátozva, hogy ne tudjam rendesen csinálni.
Na szóval ennek lesz hamarosan vége :) Tök jó lesz, végre meglátom a kisbabámat és végre nem fogunk FIZIKÁLISAN egymástól függeni. Elnézést, ha én ezt már várom, de nagyon kemény időn vagyok túl. Várom már, hogy megszépüljön az emlékeimben!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!